reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Neila u mnie w pracy tez ciąża raczej nie zostanie dobrze przyjęta... No zobaczymy co to bedzie. Marzycielka współczuje porodu, dobrze ze wszystko dobrze sie skończyło. Neila ja właśnie tez mam problemy z kręgosłupem, dziwie sie ze juz tak szybko, zreszta w poprzedniej ciąży tez tak miałam. Teraz w pracy wiercę sie, miejsca nie mogę dla siebie znaleźć....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Wesoła dzięki :) Mam bardzo blisko górnej granicy ft4 i lekko się zaniepokoiłam nawet. Nawet napisałam do lekarki, ale odpowiedź jutro dopiero.

Co do porodu... rodziłam 24h, prawie mnie na cesarkę wzięli, miałam za krótkie skurcze, ale w końcu urodziłam sn z niewielkim nacięciem, które ładnie się zagoiło. I.... jestem mega wdzięczna ordynatorowi, że nie chciał mnie wysłać na cc. Należę do obozu, który zaś panicznie boi się cesarki :p Ale mogli mnie przemęczyć takim porodem, bo z małą było wszystko w porządku. Mam nadzieję, że i ten poród będzie SN :)

Larkaa ja słyszałam i myślę że spokojnie wyrobię normę szczególnie jak będę na L4 i jak doczekam się obiecanego prezentu na urodziny od męża :)

Co do pracy to u mnie wie tylko dyrektorka która pogratulowała i troszkę się zmartwiła że zniknę na pewnie czas, a inni to wręcz przeciwnie bardzooo się ucieszą że w końcu mnie nie będzie ;) takich mam fajnych ludzi w pracy :( niestety dla nich osoba która się przykłada i osiąga sukcesy to jest: głupia, tempa, madralińska, rządzi się itp. I dodam że są to dorośli ludzie po 40stce.

Ostatnia edycja:
Jak juz opowieści porodowe to mi o 16 odeszły wody, około 18 zaczęły się skurcze a o 19.30 juz córcia była z nami ;-) owszem nacięcie tez było bo duża i z rączka

A co masz dostać? [emoji4] ile udało Ci sie przeczytać? Ja jestem na 6 ale mam opoźnienia bo teraz czytam Bonde, a jej książki są dość grube. Kolejna mam do czytania tess gerritsen to nadrobię [emoji6]

A co masz dostać? [emoji4] ile udało Ci sie przeczytać? Ja jestem na 6 ale mam opoźnienia bo teraz czytam Bonde, a jej książki są dość grube. Kolejna mam do czytania tess gerritsen to nadrobię [emoji6]

Kindla bo ja z tych ebookowych i czytam teraz na tablecie ale bardzo oczy się męczą.
Ja czytam dużo New Adult i literatura dla dorosłych ;) ale nie harlekiny. Teraz mam ochotę przerzucic się na Millenium.

Neilaa masz racje uciekaj na l4. Ja w pracy mialam tak zazdrosne kolezanki ze jak dostalam od mlodej pory czekoladki za mila obsluge to myslalam ze mnie zjedza. Dobrze ze nie wiedzialy jaki dostalam napiwek :-)

Larkaa ja juz mam 12 przeczytanych w tym roku. Ksiazki polykam :-)

reklama
Hej dziewczynki ;) witam się z wami nieśmiało, dzisiejsza beta około 450 mIU/ml, wg @ dzisiaj 28dc ;) termin mi wychodzi na 31.10/01.11 ale Ruda by mnie zjadła jakbym do niej nie przyszła ;)

Do góry