reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny nie uważacie, ze na forum, gdzie kobiety chcą wymieniać sie doświadczeniami i rozwiewać ewentualne watpliwości poruszanie kwestii teściowych i innych bzdur jest bez sensu? Nie narzekać! Tylko zamieszkać osobno, być niezależnym i będziecie mieć mniej zmartwień!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Sojna, lepiej pojedź na IP. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji!

Natusia, ja na razie miałam zalecenie brać tylko folik i duphaston, jak pytałam o suplementację.

Marzycielka który masz tydzień? Ja miałam wizytę. 6t2d w OM i pecherzyk miał 2 cm dziecko 7mm ale przecież w praktyce to może być różnica. To tak szybko przyrasta że nie powinnaś się denerwować.

Sojnabig trzymam kciuki żeby jednak przeszło krwawienie
Ja nie chce cię straszyć ale ja miałam w pt i sb brązowy śluz a od niedzieli z krwią i od poniedziałku oczyszczanie po poronieniu :-( oczywiście proszę o mojej ciąży z grudnia. lepiej dmuchać na zimne. Ale w tak wczesnej ciąży co ci mogą dać więcej w szpitalu. Eh trudne te początki

Nitka nie forum jest od wszystkich tematów. Każdy może mieć potrzebę porozmawiania na dowolny temat i ma do tego prawo, a ty przecież nie musisz odpowiadać jeśli Cię to akurat nie interesuje. Jesteśmy tu bo chcemy wspólnie czekać na nasze maleństwa ale nie można rozmawiać tylko o ciąży i dziecku ;-)

Ale wczoraj wyszłam ze szpitala i dobrze wiem, że skończy się to na lezeniu i przyjmowaniu dupka, bo nic więcej nie są w stanie zrobić a w domu stosuje takie same zasady

Ja też uważam że na forum piszmy o wszytkim,byle by nam to umilało czas do rozwiązania :) a jeżeli kogoś nie interesuje temat,poprostu nie bierze w nim udziału i już,niektórzy mają tylko to forum do wygadania się nie zabierajmy im tego :)
A i różne tematy są ważne :)

Ann_ to można założyć inne forum ewentualnie pisać prywatne wiadomosci, mnie interesuje jak sie czujecie i jakie macie zalecenia itp, a od czekania i dzielenia sie problemami mamy przyjaciół w realu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nitka wybacz ale to chyba ty pomylilas forum. Masz prawo się nie zgadzać ale tak samo każda inna dziewczyna ma prawo pisać o swoich troskach nie koniecznie związanych z ciąża :-)
Ja z pierwszej ciąży do tej pory pisze z dziewczynami na zamkniętym wątku i nie piszemy tylko o dzieciach. :-)

Do góry