reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej
Miło że znowu coś tu się dzieje
Mój waży najpewno ponad 8kg i ma około 70cm ,

Ja z rozszerzeniem diety?? Co podajecie i jakie ilości???
Ja dziś po raz drugi dałam parę łyżeczek marchewki, ale kiepsko idzie to jedzenie i jutro chyba zrobię przerwę bo już 2 dzień nie zrobił kupki a to mu się nie zdarzyło na mm
Nie wiem czy to nie zawczesnie w poniedziałek kończy 5 miesięcy
Ja dla swojej już wszystkie warzywa i owoce. Czasami daje nawet trochę mięska i je normalnie ;)

reklama
Hej u nas waga 6.6 ubranka 68 ,zaliczone trzy szczepienia w kwietniu pierwsze pneumokoki a październik meningokoki Dietę zaczynamy w 5 mc od kleiku kukurydzianego na moim mleczku aby przyzwyczaić małego do łyżeczki a przy tym nie zabrudził wszystkiego w kolo

Mamma mieszkam w Newark koło Nottingham:) A ty?
A co do szczepień po rotawirusach bolał go brzuszek a po meningokokach miał goraczke
Ale wiedziałam ze moze mieć bo połowa dzieci Po tym szczepieniu gorączkuje. Pielegniarka kazała mu dac paracetamol zaraz po przyjściu do domu i pozniej jeszcze dwa razy co 4-6 godz i rzeczywiście gorączka mu przeszła po tych 3 dawkach ale stresa mialam. Ciesze sie ze to juz za nami:)
Moj skończył 4 miesiace 3 dni temu, wiec jeszcze za wczesnie na nowe jedzonko

Moj juz 5 miesiecy skonczyl ale pije tylko moje mleko. Jeszcze nigdy nic innego nie dostal. Czekam do pol roku i startuje z blw [emoji6] zobaczymy jak to bedzie.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamma mieszkam w Newark koło Nottingham:) A ty?
A co do szczepień po rotawirusach bolał go brzuszek a po meningokokach miał goraczke
Ale wiedziałam ze moze mieć bo połowa dzieci Po tym szczepieniu gorączkuje. Pielegniarka kazała mu dac paracetamol zaraz po przyjściu do domu i pozniej jeszcze dwa razy co 4-6 godz i rzeczywiście gorączka mu przeszła po tych 3 dawkach ale stresa mialam. Ciesze sie ze to juz za nami:)
Moj skończył 4 miesiace 3 dni temu, wiec jeszcze za wczesnie na nowe jedzonko
A moja za 4 dni skończy 5 mies , mi chcą dać małej jakaś szczepionkę 5w1. I już sama nie wiem czy iść na te szczepienia czy nie. My mieszkamy w Bradford

Mamaa no niestety decyzje musicie podjąć sami, a co mysli o szczepieniach Twoj facet?
No to prawie po sąsiedzku mieszkamy:)

Hej dziewczyny szczepieni temat rzeka...
Ja szczepiłam 6w1 i pneumokoki i pierwszą dawkę dostała po 4 miesiącu. Teraz następne 23 i już się stresuje...

reklama
Moj synek zniósł narazie wszystkie szczepienia bez problemu żadnych wysypek gorączek wzmożonego płaczu czy marudzenia

Do góry