reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U nas nie mierza dzieci ale wazyl 7400 na szczepieniu 2 tyg.temu. Moj jest grzeczny i kochany wola bababa i spi pieknie na spacerkach. Za to w domu spac nie umie.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. To ja tez dołączę jak cos piszecie znowu...
Moj Gucio przy waszych dzieciaczkach to kluska [emoji2]
Waze go w domu na rękach to wychodzi 8,5kg wiec pewnie kolo 8 kg ma i mierzy 72cm. Sama go mierze. Nie byl jeszcze szczepiony a u lekarza byl raz na poczatku grudnia jakoś...
Chyba cofne sie troche i poczytam co u was słychać bylo jak nie zaglądałam :)

Hej. To ja tez dołączę jak cos piszecie znowu...
Moj Gucio przy waszych dzieciaczkach to kluska [emoji2]
Waze go w domu na rękach to wychodzi 8,5kg wiec pewnie kolo 8 kg ma i mierzy 72cm. Sama go mierze. Nie byl jeszcze szczepiony a u lekarza byl raz na poczatku grudnia jakoś...
Chyba cofne sie troche i poczytam co u was słychać bylo jak nie zaglądałam :)

Moja też szczepień nie ma i zastanawiam się czy w ogóle je robić

Mamma20 a to ciekawe ja tez mieszkam w UK i u nas mierzyła wzrost. Na szczęści my juz po szczepieniach bo przyznam tez mialam dylemat i w ogóle dopiero w połowie szczepień zorientowałam sie ze one w całe nie sa obowiązkowe:)
Życiowa piękna waga:)

Hej
Miło że znowu coś tu się dzieje
Mój waży najpewno ponad 8kg i ma około 70cm ,

Ja z rozszerzeniem diety?? Co podajecie i jakie ilości???
Ja dziś po raz drugi dałam parę łyżeczek marchewki, ale kiepsko idzie to jedzenie i jutro chyba zrobię przerwę bo już 2 dzień nie zrobił kupki a to mu się nie zdarzyło na mm
Nie wiem czy to nie zawczesnie w poniedziałek kończy 5 miesięcy

Dziewczyny to duże już te Wasze dzieciątka:)

Podobno marchewka może powodować zatwardzenia. My jeszcze diety nie rozszerzamy, ale tak myślę, że za ok tydzień zaczniemy podawać małej pierwsze warzywa. Ładnie umie pić wodę z łyżeczki więc jestem dobrej myśli;)

Mamma20 a to ciekawe ja tez mieszkam w UK i u nas mierzyła wzrost. Na szczęści my juz po szczepieniach bo przyznam tez mialam dylemat i w ogóle dopiero w połowie szczepień zorientowałam sie ze one w całe nie sa obowiązkowe:)
Życiowa piękna waga:)
I dziecko u Ciebie dobrze się czuję po tych szczepieniach ?

reklama
Do góry