reklama
stonka84
Aktywna w BB
Nevka naprawde współczuję, mi sie podobała reakcja moich teściów: no w końcu
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
luckychoice
Fanka BB :)
Nevka, głowa do góry. Na pewno jest Ci przykro, ale myśl o tym jaki skarb i jaką radość nosisz w sobie! Niech teściowa nie zniszczy Ci tego.
U nas miesiąc temu na weselu było nieśmiałe pytanie, takie na żarty, w trakcie dyskretnych podziękowań dla rodziców: i co teraz planujecie? A za kilka tygodni telefon do rodziców (mieszkają daleko), że plan już w realizacji
U nas miesiąc temu na weselu było nieśmiałe pytanie, takie na żarty, w trakcie dyskretnych podziękowań dla rodziców: i co teraz planujecie? A za kilka tygodni telefon do rodziców (mieszkają daleko), że plan już w realizacji
neilaaa
Nevka współczuję reakcji może Ci zazdrości
Nie przejmuj się nią, ciesz się ciążą bo to najpiękniejszy okres w życiu kobiety
Nie przejmuj się nią, ciesz się ciążą bo to najpiękniejszy okres w życiu kobiety
Ann_
Wesoła kobietka witaj gratuluję ;-)
Nevka możesz słaba kawę wypić :-)
Neilaaa możesz paracetamol apap :-)
Nevka a wy razem mieszkacie co? Nie przejmuj się teściowa. To wy się będziecie cisnąć. Ciekawe kiedy macie mieć dzieci. Jak będzie dom z ogrodem dwa auta i milion na koncie. Jej jak nie lubię tego
Stonka fajnie zareagowali. Ciekawa jestem co mój teść powie. Bo teściowa to się domyślam hehe
My im powiemy w święta bo do nich jedziemy. Moi rodzice wiedzą już ale umia tajemnice trzymać.
Nevka możesz słaba kawę wypić :-)
Neilaaa możesz paracetamol apap :-)
Nevka a wy razem mieszkacie co? Nie przejmuj się teściowa. To wy się będziecie cisnąć. Ciekawe kiedy macie mieć dzieci. Jak będzie dom z ogrodem dwa auta i milion na koncie. Jej jak nie lubię tego
Stonka fajnie zareagowali. Ciekawa jestem co mój teść powie. Bo teściowa to się domyślam hehe
My im powiemy w święta bo do nich jedziemy. Moi rodzice wiedzą już ale umia tajemnice trzymać.
reklama
G
gość_forum
Gość
Nevka teściową się nie przejmuj,moja pierwsza teściowa ........łoooooo matko to była franca!!!!!! Ale za to teraz mam teściową Anioła,i też dowiedzą się w święta bo do nich jedziemy