reklama
Dzidzianapokładzie
Fanka BB :)
U nas ksiądz bierze za ślub zależnie od ilosci gości zanim nam powiedział ile mamy mu zapłacić to zapytał ile osób zapraszamy na wesele
Dzidzianapokładzie
He. Betka dokładnie tak jak powiedzieliśmy, że 100 osób zaprosiliśmy to zażyczył sobie 1000 zł plus za zapowiedzi
tekila85
A wiesz to ja bym grzecznie zapytała od kiedy sakrament jest do kupienia? I czy nie jest mu głupio brać pieniądze sprawowanie mszy świętej? Dokładnie tymi słowami ale grzecznie.. może coś by go ruszyło...
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Eh czytam was dziewczyny tylko.czasu brak aby napisać. Każdą wolną chwile wieczorem odsypiam. po.nowym roku starsza córka idzie do.przedszkola więc trochę łatwiej będzie.. przynajmnirj do momentu aż czymś zarazi młode...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do chrztu to też nie miałam jeszcze weny aby się tym zająć. Ojców chrzestnych mamy wybranych ale z matkami mam problem. Oczywiscie tesciowa oburzona, że jednym z chrzestnych będzie.przyjaciel męża bo przecież tyle kuzynów mają...
tekila85
My też na chrzestna wybraliśmy moja przyjaciółkę.. Tez było zdziwienie bo mam dwie szwagierki, ale uznałam, że pomimo że je bardzo lubię to chce aby matka chrzestna była i dla taka bardzo ważna :-) ale uszanowali wybór :-)
reklama
Dzidzianapokładzie
Pedofil jeden jak ja nie lubie ksiezy
Betka jak ja któregoś razu w kościele usłyszałam jak ksiądz w odniesieniu do imigrantów mówi, że nie każdego trzeba lubić to myślałam, że wyjdę. I wiesz nie ważne jakie ja mam tu zdanie czy on prywatnie, ale jako ksiądz to powinien nawoływac do miłowania bliźnich
Ostatnia edycja: