reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tekila to nie skok? i u mnie tak było, kilka lub kilkanascie dni, aż w koncu pewnego dnia coś sie zmieniło i teraz potrafi posiedziec w bujaczku, poleżeć na podłodze. Bedzie lepiej, nie podlamuj sie :)

reklama
A do Nas wpadl znajomy robic kuchnie w zabudowe,a maly grzecznie spi w pokoiku,ciesze sie ze na swieta bede miala kuchnie ale teraz mycia i ukladania bede miala od groma!! Siedze na kupie rzeczy z kuchni w salonie i jestem przerazona.

Każda z was może założyć wątek zamknięty nie trzeba mieć uprawnień. .. My zakladalysmu jak ja jeszcze uprawnień nie miałam ... zakładała nasza Tola i mamy obie uprawnienia do zarządzania nim ...

Moderatora dostałam później. .. i to nie tak ze sama o niego prosiłam ... jeśli potrzebujecie pomocy to piszcie

Ja też mam dziś kosmiczny kryzys. Nie wiem już nawet czy te skoki istnieją czy nie, przez moment jest fajnie, a potem znów jazda bez trzymanki, każdy dzień to loteria :/
W takie dni mam wrażenie, że całe moje bycie z małą polega na tym, żeby robić coś, żeby nie płakała, dwie minuty działa to, potem już nie i trzeba dalej szukać. Jestem wykończona :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Może być u ciebie jak u mnie... mam małego terroryste kochającego ręce [emoji23] a jak dochodzą skoki to tez dzień tak wygląda jak u was :) tylko mam jeszcze starszaka do ogarnięcia i tż za granicą ... ale dzisiaj przyjeżdża [emoji7] wiec będzie mi trochę lżej

Mój terrorysta kocha cycka albo z niego je albo na nim śpi gdyby nie to ze musi być przebrany a do tego potrzebne są moje ręce to mama mogłaby się składać dla niego tylko z cyckow

Już napisałam do administratorki, obiecała pomóc. Dam znać jak będę wiedziała coś więcej. Jak się nie uda to poproszę Arię o pomoc.
A na marginesie Aria, terrorysta to dobre słowo, w samo sedno. Musi być tak jak panienka sobie życzy, bo inaczej nieszczęście. Nie wiem jak sama ogarniasz z dwójką dzieci i bez męża, bo mnie jedno dziecko i pies czasem przerasta, mimo że męża nie ma tylko jakieś 10 godzin dziennie.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra dziewczyny jestem w szpitalu i nic nie wiem lekarka powiedziała że czegoś takiego jeszcze nie widziała i czekamy na innego lekarza. Już nie mam łez :(

Do góry