reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

W ciazy blizniaczej czulam sie super nic mi nie dolegalo. Zadnych mdlosci zachcianek zmeczenia. A tak wogle to dowiedzialam sie Jan bylam w 3m .dziwilo minie to dlaczego man taki brzuch duzy Jak na 3m.teraz to masakra .

reklama
Marzycielka kiepska noc u was
Oby dziś było lepiej

Larka witaj

Sojnabig wyszlas i nie dali wypisu. To bez sensu ten szpital działa. Trudno im kartkę wypisać wychodzącej pacjentce :-/

Taka ja witaj gratuluję ciąży :-)

Nevka na pewno urośnie ci śliczny brzuszek i będziesz wyglądała uroczo. ;-)
No mieli dzisiaj tyyyyyyyle pracy ze dopiero we wtorek mam odebrać... :/
Mi tez juz jedne bliźniaki wystarcza! Do tej pory a maja juz prawie 5 lat rozrabiają najbardziej

Bellina gratki dla siostry:)

Bbunbka bliźniaki czasem tez maja bliźniaki wiec chyba nie do końca tak to działa.

Larkaa witaj

Ja tez piłam colę bo nic innego nie pomagało :/

Neilaaa w tym problem ze moja beta robiona ok 4tc nie wskazywała na bliźniaki bo mieściła sie w normach.

Nevka masakra!!! Wez to teraz doczyścić :/

Sojnabig mi tez sie czasem jakaś plamka jeszcze pojawi pomimo ze plamienie po 6 dniach sie skończyło

Taka-ja ja mieszkam w Uk:) w Bham

Nelka Beti mnie tez ssie ale nic do ust nie moge włożyć :( nic mi nie smakuje

Padam na pysk a to dopiero 5 :/
no ordynator mi powiedział że będą się jeszcze pojawiać
Hej :)

Witam nowe mamusie :)

Sonjabig super, że w domu, ale szkoda, że bez wyniku.

Neilaaa noszenie w tandemie, to raczej na chwilę tylko. Ale inną szmatkę będę miała dla noworodka (cienką i delikatną), a inną dla dwulatki (grubszą i zwartą, a co za tym nośną).

Ann_ myślę, że to cc przed terminem to z wygody najczęściej. Chyba że są jakieś wskazania do szybszego rozwiązania. Ale cc najlepiej jak nie jest na zimno. I da się jak się wstawi do kanału :) tylko trudniej jest.

Dziękuję za gratulacje :)

Ja rano już kibelek tulę :/ i mam gastro straszne. Ale co gorsza od wczoraj mi słabo. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży. Masakra... dziś ledwo co nie padłam w pracy :/

Ja mam nadzieję na jedno :D
No wyniku dokładnego nie znam bo oni to taaaaaacy wylewni w rozmowach z pacjentem, dowiedziałam się tylko że beta rośnie prawidłowo i widać już zarysowujacy się pęcherzyk na usg ;)

co do apetytu to podchodzą mi tylko fast foody :/ jak myśl o czymś innym mi nie dobrze :/ raz wymiotuje raz nie, raz mdli cały dzień raz w ogóle, zupełnie inaczej niż w pierwszej...
ahaaa nie pamiętam czy pisałam ale we wtorek widziałam pięknie pikające <3

Cześć, oj szalejecie z postami ;)

Witam nowe przyszłe mamusie październikowe! :)

Ruda, dziękuję, to jest hybryda z Opi, kolor amazon amazoff. Twój też bardzo ładny, mamy chyba podobny gust, bo ja planuję podobny jako następny :)

Sojna super, że wracasz do domu, dbaj o siebie :)

Nevka ja wstawałam w nocy na siku i bez ciąży. A teraz wycieczki tak częste jak u Ciebie, ech... :)

Wiecie co mi sprawiło dziś największą radość? Nie uśmiech męża, nie to, że jutro nie idę do pracy, nie spotkanie z koleżanką... To był wielki kawał lasagne! :D Mniam :D

Hej ja na bliźniaki mam razem z mężem wielką chęć,choć wiem,że to sajgon na kółkach kilka lat ;) kuzynka moja zapoczątkowała więc może może ;)

Jem co chwilę i to mam takie zachcianki że głowa mała,z córcią tak aż nie miałam..

Gratuluję i witam nowe mamy :)

Dziewczyny, ja nie wiem. Położyłam się jakieś 20 minut temu i zaczęłam odczuwać naprawdę dziwne bóle. Jakiś taki nacisk na brzuch, podbrzusze, nawet takie jakby kłucie wewnątrz pochwy, bardzo to nieprzyjemne. Nie wiem, czy nie wariuję już dodatkowo ze stresu. Wczoraj na wizycie przecież widziałam serduszko, wszystko było dobrze, mówiłam, że pobolewa mnie mniej podburzusze, myślałam, że jest ok. A tutaj teraz w piątek wieczorem taka sytuacja :(

uff nie tylko ja jem na okrągło, do tego te zachcianki... W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle. Mdłości są ale jak zjem to mi na chwile lepiej.

Dziewczyny ;(( chyba nie wytrzymam do tego 1.03 ;( naczytałam się ze przez wysokie TSH może się nie rozwijać ciąża ;( rycze jak głupia ; ( od tego płaczu aż mi się na przytulanko z WC zbiera ;(

reklama
Nevka nerwy i stres raczej nie sprzyjają kropkowi,to może spróbuj przełożyć wizytę na wcześniej i powiedz że martwi Cie to TSH,albo jedz na IP i powiedz co cię martwi są lekarstwa na TSH w ciąży ,tulę CIĘ :)

Do góry