reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mała je z obu piersi, jest noszona raz na jedną, raz na drugą stronę, a główka i tak z automatu ucieka na lewo. W sumie nawet bym się tym nie przejmowała gdyby pediatra (nie nasza) na wizycie szczepiennej na pneumokoki nie zwróciła na to uwagi i nie odsyłała nas do neurologa. Nasza pani doktor z kolei uważa, że samo się wyrówna i każe czekać.
Strasznie niewyspana jestem, ratunku!!!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzidzia mi pediatra mówiła żeby mocnej herbaty nie pić i rraczej w malych ilosciach.
Wiola mojej ucieka na prawo ale pediatra właśnie mówi, że to normalne że każdy ma dominującą. Podobno dzieci z asymetria preferuja jedzenie z jednej piersi i nie są w stanie np zasnąć na drugiej stronie. mimo to jesli ma cie to uspokoić to oczywiscie idz.
Moja na wznak nie potrafi leżeć, albo glowka ucieka w jedns albo drugą strone

Hej dziewczyny,
Poczytuje Was od dłuższego czasu ale dokąd malenstwo jest na swiecie to nie miałam czasu nic napisać.Nasza Zuzanka ma juz prawie 9 tygodni,naprawde nie wiem kiedy to zleciało .
Jak tak czytałam o Waszych rożnych problemach to pocieszało mnie ,ze nie tylko u nas nie jest tak łatwo,ale ostatnio zaczynam wracać do normalności bo nasz maluszek zaczął pięknie spac w nocy,i widze,ze cześć z Was tez ma problem ze spaniem i powiem wam,ze u nas bardzo się sprawdził otulacz bo Zuzia przestała sie budzić przy każdym ruchu rączkami a juz cuda sprawił codzinny wieczorny masaż shantala bo którym spimy od 22 do 8-9 rano z jedną przerwą na karmienie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja to w otulacz zamknąć się nie daje, zresztą masażu też nie lubi Dziewczyny czy wasze dzieci też tak płaczą jak na dwór je szykujece? Moja masakra, a najgorsza jest czapka

Tak mój się drze jak opętany...ale jak robi to min tata to Anioł... Wiec nie kumam, robię tak samo..
Kupuje dziś inny kombinezon bez nożyk... Może pomoże...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Uff myślałam, że tylko moja tak robi. Chociaz faktycznie drze się niezależnie kto ją ubiera. Dziewczyny moja spi juz ponad 3h !! nie wiem co począć nudno mi :p

Jestem tak zaprawiona że w ciagu pol godziny wypelnilam wszystkie obowiazki !-nie myslalam, że tyle śpi. Co chwile sprawdzam czy oddycha

Tak to jest jak nie spia narzekamy a jak spia to czasem nudno no chyba ze mamy duzo do zrobienia.
Moj dzis w dzien zasypia ale na chwile tylko i sie budzi, pewnie jak mama wyjdzie potem na silke to tatusiowi ladnie pospi jak na zlosc:p

reklama
Betka cudowne zdjecie:)
Moj tez spi a ja odciągam, masakra dziewczyny z tym dociąganiem jak tylko mam chwile to na dojarce wiszę:( juz mam dosyc i najchętniej bym sie poddała ale starsza wiecznie chora:( jak nigdy nie choruje to teraz non stop cos, naszczescie mały jakos daje rade

Do góry