reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U nas też są takoe grupy i faktycznie działają super. Moja jeszcze wchodzi w 62 ale myślę, ze w styczniu bedzie juz 68. Najbardziej wkurza mnie to, że różne sklepy mają różną numeracje i tak zamawialam spodenki na 62 a przychodzą super duże.
Druga sprawa jakie pampersy używacie? my probowalismy i dady i te z rossmana i po wszystkich cipka podrazniona i wychodzi nam, że tylko pampersy wchodzą w grę. Nie ukrywam, że szkoda mi pieniędzy na pampersy wiec ciagle szukam tanszych rozwiązań
Wiola i co robicie? staracie sie o drugie? ja o to staralam sie kupe czasu wiec z ewentualnym kolejnym też latwo pewnie nie bedzie.
Wiktorka z córką tez miałam ten problem ze tylko orginalne aż znalazłam zamiennik w auchan niedrogie musze poszukać bo wiem ze miałam gdzieś zrobione zdjęcie tych pampersów u nas jeszcze dochodzł problem z moczem miała za dużo krwinek białych ale wyrosła z tego

reklama
comfort.jpg

Załączniki

• comfort.jpg
    comfort.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 348
Jak używam dady to muszę je zmieniac max co 2h i kremu uzywam caly czas i podczas dnia to jest mozliwe to juz w nocy zmiana co 1.5h to przesada. Jak ubieramy pampersy to nie ma tego problemu. Niby polozna powiedziala mi, że jest roznica w pochlanianiu siku, że dady troszke dluzej pochłaniają stąd taka reakcja. Powiem wam, że nasza mała ma bardzo delikatną skórę bo i prać musimy w platkach mydlanych, a do ciała tylko emolium i olej kokosowy.

Swistak ten twój synuś jest przecudowny!! taki bardzo pozytywny i pocieszny po prostu uroczy. Muszę też przyznać, że ma bardzo oryginalna urodę i niezwykle mądre spojrzenie!

reklama
Świstak jaki słodziak ❤
Ja używam pampersów i chusteczek z pampersa też, dlatego że u mnie nie sa jakieś bardzo drogie i nie mamy żadnych problemów ze skórą :)

Do góry