reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Moja kruszywa ciągle vs ie rusza ciężko zrobić zdjęcie

Załączniki

• 20161124_104544.jpg
    20161124_104544.jpg
    257,9 KB · Wyświetleń: 96
Wszystkie są śliczne! <3
Czas tak szybko leci... Ostatnio byłam zobaczyć dwutygodniową córkę sąsiadki i uderzyło mnie to, że ona taka maleńka. Zapomniałam już prawie jak Julka taka była.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do historii neurologicznych to mała moja leżąc uparcie kładzie główkę na lewą stronę. Odwraca ją swobodnie, ale wygodniej jej z jednej strony i już. Układamy ją teraz z drugiej strony łóżeczka i wszelkie zabawy też kierujemy na drugą stronę, żeby trochę wymusić zmianę pozycji.
Lekarka na szczepieniu wysyła nas do neurologa, a moja pediatra, której ufam mówi, że to normalne, nazywa to asymetrią fizjologiczną i twierdzi, że około trzeciego miesiąca przejdzie.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola o widzisz nasza na prawą strone i niby stwierdzili wzmożone napięcie. Sama juz nie wiem kurde i powiem wam, że mam od wczoraj takiego stresa... a z drugiej strony realnie rzecz biorąc mam wrażenie że ya kobieta zobaczyla, że wydamy kazde pieniadze na zdrowie dziecka i stąd te sprzeczne diagnozy... idę w środę do.lekarza i zapytam czy faktycznie jest problem z tą główką

A ja Wam zapomniałam chyba wspomnieć że moja mała ma dużą przepukline na brzuchu i pediatra powiedziała że bedzie musiała mieć operacje jak podrośnie.

reklama
Do góry