reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

O dzięki chyba się skuszę faktycznie :) okazało się natomiast, że nie mamy ciuszków 56, a co za tym idzie ubieram ja w większe i wygląda jak dziecko wojny. W weekend pojedziemy do Tesco to kupię jej z paczkę body i spodenek i koniecznie kombinezon .
w ogóle mam dużo śpiochów i u mnie kompletnie się nie sprawdzają. Najbardziej lubię body i polspiochy. Moja chyba odsypia bo odpukać śpi juz trzecią godzinę. Dobrze niech śpi bidulka

reklama
Ja mialam wczoraj tylko wdole brzucha 30 sekundowe co 10 - 8minut ale przeszlo. Rozwarcie dzis 3 cm, czop odszedl krwawy icisza. Lekarz powiedzial ze w nocy sie ruszy s tu cisza poki co. Nawet nie pobolewa

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja przyjaciółka mi odpowiadała jak po lewatywie wiadomo co a ona tu mega skurcze a położna do niej, że ma między skurczami się załatwiać...łatwo powiedzieć jak się na parcie i tu i tu ha ha :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry