reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A ja po odejściu czopa urodziłam następnego dnia, nie ma reguły niestety.
Wiktoria, moja Julka też tak miała ze dwa tygodnie temu, nie spała, była niespokojna, prężyła się i płakała. Pomagało kładzenie na brzuszku (zasypiała na brzuszku na mnie) i masaże brzucha, choć to działało tylko chwilowo, po kilku dniach przeszło. Teraz czasami zdarza się jeszcze, ale pręży się kilka - kilkanaście minut i wszystko wraca do normy. To nie muszą być kolki, ani nic z twojego pokarmu, ja przez kilka dni jadłam bardzo restrykcyjnie i nie było żadnej różnicy. Maluszki mają niewykształcony przewód pokarmowy a teraz działa on na wysokich obrotach i stąd te historie. Trzeba chyba przeczekać chociaż to trudne, ja też płakałam z małą z tej bezsilności więc doskonale cię rozumiem.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

to nie mam innego pomysły czemu obraz Ci się zamazuje , a to z bliska czy z daleka ? w sensie zamazuje się jak np. jedziesz samochodem, oglądasz TV czy jak coś czytasz ?

Dziewczyny, wracam do trudnego tematu - szczepień :( Za chwilę będę musiała zaszczepić moją małą i mam dylemat jak i czym. Pamiętam, że kilka z was miało dużą wiedzę na ten temat - możecie polecić mi jakieś strony gdzie znajdę informacje? Chcę się możliwie dużo dowiedzieć zanim zdecyduję.

czesciej jak patrze w dal, na pewno pójdę po porodzie do okulisty, bylam u okulisty w 8 miesiącu, wszystko było w porządku, myślę że to może skoki ciśnienia

a masz jakąś wadę wzroku ? tak myślę , że po prostu powinnaś zobaczyć czy po porodzie nadal tak będzie i przejść się na badanie wzroku

reklama
a masz jakąś wadę wzroku ? tak myślę , że po prostu powinnaś zobaczyć czy po porodzie nadal tak będzie i przejść się na badanie wzroku

malutką, na minusie 0,25 i 0,5. bez okularów całe życie.

Dziewczyny, wracam do trudnego tematu - szczepień :( Za chwilę będę musiała zaszczepić moją małą i mam dylemat jak i czym. Pamiętam, że kilka z was miało dużą wiedzę na ten temat - możecie polecić mi jakieś strony gdzie znajdę informacje? Chcę się możliwie dużo dowiedzieć zanim zdecyduję.

jeżeli chodzi o szczepienia, to też chętnie poczytam, raczej jestem za szczepieniami, bardziej się zastanawiam czy wszystkie, czy skojarzone, jaka szczepiona to naciąganie rodziców

Do góry