reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Cowisnia w ciąży wzrok się pogarsza ale powinien wrócić do normy do kilku tygodni po porodzie( pracowałam wiele lat u okulisty).
Warto również w razie potrzeby zmierzyć ciśnienie w oku.
Możliwe jednak, że jest to związane z ogólnym niskim ciśnieniem krwi.
Ale nie można tego lekceważyć.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiol i w szpitalu pozwolilam zaszczepic i bede w ogole szczepic mała na wszystkie obowiazkowe plus meningokoki, mneumo i rota. Mi znajomi lekarze tak poradzili, a mam do nich ogromne zaufanie. Rowniez w szpitalu rozmawialam z lekarzem i pielegniarkami wszyscy byli za.
Martwią mnie noce bo wtedy faktycznie jest dramat w dzien spi w miarę ok. Nie wiem, moze zmiana miejsca tak podzialala? Wczoraj wróciliśmy do domu.

a masz jakąś wadę wzroku ? tak myślę , że po prostu powinnaś zobaczyć czy po porodzie nadal tak będzie i przejść się na badanie wzroku

malutką, na minusie 0,25 i 0,5. bez okularów całe życie.

Dziewczyny, wracam do trudnego tematu - szczepień :( Za chwilę będę musiała zaszczepić moją małą i mam dylemat jak i czym. Pamiętam, że kilka z was miało dużą wiedzę na ten temat - możecie polecić mi jakieś strony gdzie znajdę informacje? Chcę się możliwie dużo dowiedzieć zanim zdecyduję.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

jeżeli chodzi o szczepienia, to też chętnie poczytam, raczej jestem za szczepieniami, bardziej się zastanawiam czy wszystkie, czy skojarzone, jaka szczepiona to naciąganie rodziców

Wiol i w szpitalu pozwolilam zaszczepic i bede w ogole szczepic mała na wszystkie obowiazkowe plus meningokoki, mneumo i rota. Mi znajomi lekarze tak poradzili, a mam do nich ogromne zaufanie. Rowniez w szpitalu rozmawialam z lekarzem i pielegniarkami wszyscy byli za.
Martwią mnie noce bo wtedy faktycznie jest dramat w dzien spi w miarę ok. Nie wiem, moze zmiana miejsca tak podzialala? Wczoraj wróciliśmy do domu.

co do problemów ze snem, dziewczyny, na pewno słyszałyście o sposobie postępowania by nie wstawać natychmiast do każdej oznaki, ze dziecko się obudziło w nocy. nawet jak zacznie jakoś tam wydawać dźwięki, czy chwilkę kwilić, że często to jest po prostu przebudzenie się z jeden fazy snu do drugiej. czytałam, że młodzi rodzice często popełniają ten błąd biorąc natychmiast dziecko na ręcę i rozbudzają jeszcze

Mam od wczoraj taki tępy ból w okolicy krzyża jak myślicie to oznaka zbliżajacego się porodu? Bo termin mam z usg na 16.10 a z OM 29.10

Wiktorka a jak kocury zareagowały na nowego członka stada?

Zuza na pewno sie zbliża ale czy zacznie sie za 3 godz. czy za 3 tyg. niestety nie wiemy:) mi juz od 2 tyg wydaje sie ze zaraz sie zacznie a pewnie jeszcze z 2 tyg sie potocze:)

O żeś Dziewczyny ale miałam właśnie szczęście! Wstałam do łazienki i dosłownie minutę później wybuchła ładowarka od telefonu, którą była dosłownie przy mojej głowie jaj leżałam na kanapie!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry