reklama
tekila85
Fanka BB :)
Ale dziewczyny próbowałyście te kocyki jak jest zimno? Bo mam wątpliwości czy one tak ładnie ogrzewają..?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzianapokładzie
Dziewczynom, które już jutro będą miały swoje dzieciątka przy sobie, życzę powodzenia. Na pewno wszystko będzie dobrze
a ja jestem po wizycie u gina, ktg wporzadku, zaczęliśmy 38 tc z waga 2,9 z szyjka i rozwarciem nic złego się nie dzieje wiec odpoczynek posłużył teraz tylko muszę tydzień jeść furagine bo mam jakieś bakterie w moczu i jutro idę zrobić posiew. Ostatnie tabletki hamujące skurcze zjedzone wiec mogą mi się rozchustac te przedporodowe mam nadzieje ze będę je znosić tak dzielnie jak wy i mam nadzieje ze mnie nie zaskoczą i sprawia ze zacznę się bać porodu
patka90.02
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki
Patrish a Ty na kiedy masz termin?
Patrish a Ty na kiedy masz termin?
tekila85
Patrish te przepowiadające to tylko spinanie brzucha i lekkie bóle :-) nie ma się ich czego bać! Tylko pamiętaj, że po odstawieniu może być taka sytuacja jak u mnie-że spadnie poziom leków hamujących i pojawią się takie jak u mnie skurcze w krótkich odstępach czasu, nawet mocne ale takie co miną :-)
Ja w piątek jadę na badanie moczu i chyba w weekend jeszcze raz zrobię krew bo chcę wiedzieć czy hemoglobina trochę wzrosła( dwa tygodnie temu było 12,1 ) a to mało niestety...
Ja w piątek jadę na badanie moczu i chyba w weekend jeszcze raz zrobię krew bo chcę wiedzieć czy hemoglobina trochę wzrosła( dwa tygodnie temu było 12,1 ) a to mało niestety...
reklama
tekila85
A mam pytanko- jak ZUS wypłaca macierzyński?? Tak jak pensje w tym dniu czy jak? I po jakim czasie dostaje się pierwsze pieniądze??