reklama
tekila85
Fanka BB :)
Hej ja też po badaniu :-) na ktg skurcze przepowiadające plus dwa takie solidne. Ale miałam krótko ktg bo to poza moim terminem (15 minut)
Rozwarcie takie jak było więc śmiało możemy tegesz szmeges :-) :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozwarcie takie jak było więc śmiało możemy tegesz szmeges :-) :-) :-) :-)
tekila85
Mi tak właśnie położną mówiła. Że teraz takie że tylko spina się brzuch a później dochodzi ból krzyży lub podbrzusza itp
larkaa
Ja bym powiedziała ze skurcze porodowe to ból który towarzyszy twardemu jak skala brzuchowi, do tego stopnia ze aż inne mięśnie sie napinają w ciele. Jak są przepowiadające albo jak szyjka sie rozwiera to boli jak na okres. Chyba każdy to inaczej odczuwa, mnie bynajmniej łamało wpół [emoji6] i jak zaczęło bolec to wiedziałam ze to napewno to - ból był nie do wytrzymania.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dzidzianapokładzie
U mnie już trzeci wieczór twardnienie brzucha i ból jak na okres. Sama nie wiem co to... pewnie przepowiadające.
Wiktorka88 O
Larka o dzięki, fajnie to opisalas
Czesto wlasnie mam twardy brzuch i właśnie zastanawialam sie czy to to. Natomiast bole jak na okres mam bardzo czesto, a rozwarcia brak być może się wszystko przygotowuje?
Wiecie zobaczylam sie dzis w bieliznie w lustrze i wcale sie nie dziwie temu mojemu chlopu, wyglądam jak wieloryb
Czesto wlasnie mam twardy brzuch i właśnie zastanawialam sie czy to to. Natomiast bole jak na okres mam bardzo czesto, a rozwarcia brak być może się wszystko przygotowuje?
Wiecie zobaczylam sie dzis w bieliznie w lustrze i wcale sie nie dziwie temu mojemu chlopu, wyglądam jak wieloryb
reklama