reklama
Życiowa
Fanka BB :)
swistak powodzenia! i daj znać co i jak
ja po 2 ktg juz jestem spokojniejsza. lekarz powiedział ze duże znaczenie ma pozycja podczas badania i za prawdopodobnie na pierwszym (leżałam na wznak ) młody uciskal pepowine. a na drugim (bok) była ona swobodna. na usg wszystko w porządku. ale do szpitala mam przyjść w środę a w czwartek cesarka
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
ja po 2 ktg juz jestem spokojniejsza. lekarz powiedział ze duże znaczenie ma pozycja podczas badania i za prawdopodobnie na pierwszym (leżałam na wznak ) młody uciskal pepowine. a na drugim (bok) była ona swobodna. na usg wszystko w porządku. ale do szpitala mam przyjść w środę a w czwartek cesarka
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
betkaa88
Swistak to jedz lepiej jak taki mocny bol..
Mi maly tu fika babcia gadala zeby juz wyszedl specjalnie przyjechala a ten nie..
Mnie lapia te przypowiadajace moze nie codziennie ale tak strasznie ciagnie w dole brzucha i zakuwa i na plecy promieniuje ale po max pol godz przestaje.
Mi maly tu fika babcia gadala zeby juz wyszedl specjalnie przyjechala a ten nie..
Mnie lapia te przypowiadajace moze nie codziennie ale tak strasznie ciagnie w dole brzucha i zakuwa i na plecy promieniuje ale po max pol godz przestaje.
Wiol86
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Czyzby sie zaczelo?.swistak powodzenia .
Swistak, powodzenia.
U mnie tez skorcze przepowiadajace, w dzien jeszcze jako tako wieczory sa okropne, brzychol twardnieje a pomiedzy skurczami czuje jak dziewczyny mega szaleja, tak ze mam wrazenie ze stupkami mi wydusza zoladek przez gardlo.Jejku jak ja juz chce ten czwartek i to ciecie, nawet nie przypuszczalam ze taka egoistka ze mnie bedzie na koniec tej ciazy.
U mnie tez skorcze przepowiadajace, w dzien jeszcze jako tako wieczory sa okropne, brzychol twardnieje a pomiedzy skurczami czuje jak dziewczyny mega szaleja, tak ze mam wrazenie ze stupkami mi wydusza zoladek przez gardlo.Jejku jak ja juz chce ten czwartek i to ciecie, nawet nie przypuszczalam ze taka egoistka ze mnie bedzie na koniec tej ciazy.
Wiktorka88 O
Swistak daj znać! Obyś rozpoczęła passe rozpakowan. Trzymam kciuki
Tola81
reklama
@Patrish te wyniki sa w normie. Ale jak swedzi to jedz nawet teraz na ip.
To sa podstawowe badania, sa jeszcze rozszerzone, wazne jrst ktg i usg.
mam wizytę w środę u Gina może połozy mnie już do szpitala, bo to swędzenie nie jest cały czas tylko tak falami czasem tylko stopy, czasem plecy i zastanawiam się czy to nie wysuszona i rozsciagajaca się skora bo gdy to się zaczęło 10 dni temu miałam robione ktg jest ok, mały tez a usg wyglądał dobrze nawet lekarz spojrzał dla pewności czy obok szyi nie ma pepowiny
Ostatnia edycja: