reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
swistak powodzenia! i daj znać co i jak :)

ja po 2 ktg juz jestem spokojniejsza. lekarz powiedział ze duże znaczenie ma pozycja podczas badania i za prawdopodobnie na pierwszym (leżałam na wznak ) młody uciskal pepowine. a na drugim (bok) była ona swobodna. na usg wszystko w porządku. ale do szpitala mam przyjść w środę a w czwartek cesarka :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Swistak to jedz lepiej jak taki mocny bol..
Mi maly tu fika babcia gadala zeby juz wyszedl specjalnie przyjechala a ten nie..
Mnie lapia te przypowiadajace moze nie codziennie ale tak strasznie ciagnie w dole brzucha i zakuwa i na plecy promieniuje ale po max pol godz przestaje.

Swistak, powodzenia.

U mnie tez skorcze przepowiadajace, w dzien jeszcze jako tako wieczory sa okropne, brzychol twardnieje a pomiedzy skurczami czuje jak dziewczyny mega szaleja, tak ze mam wrazenie ze stupkami mi wydusza zoladek przez gardlo.Jejku jak ja juz chce ten czwartek i to ciecie, nawet nie przypuszczalam ze taka egoistka ze mnie bedzie na koniec tej ciazy.

reklama
@Patrish te wyniki sa w normie. Ale jak swedzi to jedz nawet teraz na ip.
To sa podstawowe badania, sa jeszcze rozszerzone, wazne jrst ktg i usg.

mam wizytę w środę u Gina może połozy mnie już do szpitala, bo to swędzenie nie jest cały czas tylko tak falami czasem tylko stopy, czasem plecy i zastanawiam się czy to nie wysuszona i rozsciagajaca się skora bo gdy to się zaczęło 10 dni temu miałam robione ktg jest ok, mały tez a usg wyglądał dobrze nawet lekarz spojrzał dla pewności czy obok szyi nie ma pepowiny

Ostatnia edycja:
Do góry