reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Patrish jakie auto ? daj znać co gin powiedział.
I tak w ogóle Tekila u nas wózek też do żadnego auta się nie mieści nie wiem co zrobimy. Mój chce zmienić ja nie bardzo w końcu wiosną będzie juz spacerówka
I tak w ogóle Tekila u nas wózek też do żadnego auta się nie mieści nie wiem co zrobimy. Mój chce zmienić ja nie bardzo w końcu wiosną będzie juz spacerówka
Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie kojarzycie ale pisalam tu od czasu do czasu mniej wiecej kolo 20 tygidnia ciazy, jednak caly czas was podcztuje.
Spodziewam sie blizniaczek, u mnie na liczniku 36+0 dzis, w zasadzie wszystko ok chicuaz przerzylam koszmarne momenty w tej ciazy i juz za tydzien przytule swoje malenstwa, bo cc jest zaplanowane na 37+1.
Przepraszam ze wam sie tak bezwstydnie wcinam ale w sumie jestescie mi jak bliskie znajome, ktore odwiedzalam codziennie i chce podzielic sie z wami swoja radoscia, ktora mnie rozpiera szczegolnie ze cala ciaze przelezalam.
Spodziewam sie blizniaczek, u mnie na liczniku 36+0 dzis, w zasadzie wszystko ok chicuaz przerzylam koszmarne momenty w tej ciazy i juz za tydzien przytule swoje malenstwa, bo cc jest zaplanowane na 37+1.
Przepraszam ze wam sie tak bezwstydnie wcinam ale w sumie jestescie mi jak bliskie znajome, ktore odwiedzalam codziennie i chce podzielic sie z wami swoja radoscia, ktora mnie rozpiera szczegolnie ze cala ciaze przelezalam.
tekila85
Wiktora to chyba zależy od tego czy planujecie jakieś ważne długie wyjazdy gdzie trzeba brać cały wózek?
No i wiadomo jak się nie mieści gondola to spacerowa wersja od kompletu też raczej nie wejdzie.
Ja mam w planach robić tak, że na weekend do teściów brać tylko stelaż i te dwa dni w razie co wozić synka w foteliku( w końcu przez dwa dni nic mu się nie stanie) chyba, że uznam, że którzy zza zimno itp to będziemy myśleć :-)
A na wakacje kupię taką małą spacerówkę właśnie na wyjazdy itp. Ale to będę martwić się za kilka miesięcy :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No i wiadomo jak się nie mieści gondola to spacerowa wersja od kompletu też raczej nie wejdzie.
Ja mam w planach robić tak, że na weekend do teściów brać tylko stelaż i te dwa dni w razie co wozić synka w foteliku( w końcu przez dwa dni nic mu się nie stanie) chyba, że uznam, że którzy zza zimno itp to będziemy myśleć :-)
A na wakacje kupię taką małą spacerówkę właśnie na wyjazdy itp. Ale to będę martwić się za kilka miesięcy :-)
Wiktorka88 O
Tekila no wlasnie gondola sie franca nie mieści. My duzo jezdzimy, w grudniu do Pragi chcemy jechać i tam juz trzeba gondole zabrac. Do rodzicow tez fotelik i stelaż i wystarczy. Ja na wiosnę chce kupić spacerowke, ta od wózka jest za duza i za ciężka stąd tez wczesniejsza decyzja o kupnie gondoli używanej. Znalazlam nawet taką fajną ktora sie jakby w pudelko sklada tylko triche droga bo kosztuje cos kolo 2 tys z drugiej strony to juz dłuższa inwestycja więc sama nie wiem. W kazdym razie jestesmy przerażeni gabarytami tego wszystkiego
Agica:)
Marluna powodzenia, odpoczywaj ten ostatni tydzien czekamy na zdjecia, a jak sie czujesz?
Ale historie z tymi wózkami ja naszego nie sprawdzałam ale my gondole mała mamy bo ja tych mniejszych jestem to i mały wózek wybrałam no i fotelik mam rozkładany. Ja tez dość szybko wózek spacerowy wymieniłam na składana "parasolkę"
Aria a Ty wybrałaś juz wózek?
Ale historie z tymi wózkami ja naszego nie sprawdzałam ale my gondole mała mamy bo ja tych mniejszych jestem to i mały wózek wybrałam no i fotelik mam rozkładany. Ja tez dość szybko wózek spacerowy wymieniłam na składana "parasolkę"
Aria a Ty wybrałaś juz wózek?
patka90.02
O to też jeden z tych większych. Ma praktycznie te same wymiary jak mój. A jaki jest wysoki?
tekila85
Wiktora no tak jak wyjazd dłuższy to się przyda :-) a może taki bagażnik na dach coś by dał? Bo my ewentualnie o tym pomyślimy na wakacje, żeby było wygodniej :-)
Ja kiedyś widziałam taki filmik z mega składaną parasolką ale pewnie jej koszty by mnie zabiły :-)
Z tymi bagażami to faktycznie z dnia ba dzień zrobi się ich mega dużo choć to taki mały ludź będzie :-) :-) :-)
Ja kiedyś widziałam taki filmik z mega składaną parasolką ale pewnie jej koszty by mnie zabiły :-)
Z tymi bagażami to faktycznie z dnia ba dzień zrobi się ich mega dużo choć to taki mały ludź będzie :-) :-) :-)
reklama
patka90.02
Haha zgadzam sie taki mały człowieczek a tyle potrzeba miejsca dla niego