reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiesz nie tyle poród co ten czas do porodu to kiepsko bo to i może szybciej pęcherz pęknąć itp...Ale fakt z drugiej strony brać bez wiedzy lekarza? A może położna by chociaż pomogła w tej sprawie???

Byłam u mojej brafiterki i okazało się, że dwa dni temu przyszły jej stanik do karmienia!!! No i mam! :-)!! Z tej firmy Alles :-) jeden kupiłam a kolejny kupię po porodzie( mam do niej 100 metrów). Tak mi doradziła aby mieć teraz jeden a kupić dopiero po ,żeby się nie okazało, że mi miseczka pójdzie dwa rozmiary! Teraz mam 75F a wg ich tabeli na stronie bym zamówiła 80B!! Masakra! A ja naprawdę mam średni biust :-) :-)
No i bez porównania z tymi Ci odesłałam! Ten super trzyma biust, pięknie ułożony :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za ten dziś 124 zł :-\ ogólnie te co noszę(przed ciąża) to tak kosztowały, ale za to służą mi kilka lat i prawie się z nikim nic nie dzieje i cycki tak ładnie modelują

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam dzis hm i jak moj zobaczyl te staniki to powiedział, że są paskudne to odpuscilam bo chłop ma racje. Mam dwa jakos dam rade, a w domu to w sportowym chodzic bede. Jestesmy zajechani, dom sprzatamy. Pokoj prawie gotowy, moj jutro okna pomyje, firany powiesi jeszcze tylko półki, lampka i będzie. Chociaż powiem wam, że pokoj ma 25 metrów i jest tam normalnie pusto przez to, że nie ma łóżeczka. Czekam z niecierpliwością aż dojdą zabawki

reklama
Do góry