reklama
sojnabig
Fanka BB :)
No też mi tak gin powiedziała, na razie ustało i ogólnie czuje się dobrze, najchętniej bym tylko zobaczyła też betę i poszlibyśmy już do domu..Sojnabig i to moze byc powód plamienia
luckychoice
Poziomki, cudne zestawienie, córcia słodka i kochana
Dziewczyny, powodzenia na wizytach, wracacie z dobrymi wieściami
Dziewczyny, powodzenia na wizytach, wracacie z dobrymi wieściami
Czesc dziewczyny, rzeczywiscie ciezko Was nadrobić, a spamietac jeszcze gorzej
Sojnabig, dobrze ze wzieli Cie na obserwacje, wazne, ze jestes pod dobra opieka a plamienia ustały, potem bedzie z górki
Co do nadzerki to tez mam, ale na szczescie plamien nie było. Za to od dzisiejszej nocy w brzuchu mnie tak dziwnie kłuje co jakiś czas ;(
Aha, no i się przyłączam do grona poszczących - ale u mnie zabroniła ginka.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Sojnabig, dobrze ze wzieli Cie na obserwacje, wazne, ze jestes pod dobra opieka a plamienia ustały, potem bedzie z górki
Co do nadzerki to tez mam, ale na szczescie plamien nie było. Za to od dzisiejszej nocy w brzuchu mnie tak dziwnie kłuje co jakiś czas ;(
sojnabig
Mnie tez cały czas kluje... Ale gin zrobiła mi takie konkretne usg, 15 minut mi tam mieszala bo nie mogła znaleźć lewego jajnika.. Nie dość że tylozgiecie to do tego macica tak powiększona że nic nie szło zobaczyć w przydatkach...Czesc dziewczyny, rzeczywiscie ciezko Was nadrobić, a spamietac jeszcze gorzej
Czuje ze tez wprowadzony będzie post
marzycielka81
Poziomki jestem oczarowana Twoja bizuteria. Piekna. Ciacha cudowne mniam. Kocyki piekne. Masz wieke talentow.
Magda Rafal Kocylowski Druzbickiego. Odliczamy razem do wizyty :-)
Sporo nas dzisiaj na wizytach :-).
Sojna oni moga Cie trzymac dwa dni, zeby dprawdzic czy beta przyrasta. A ja tez mam nadzerke.
Magda Rafal Kocylowski Druzbickiego. Odliczamy razem do wizyty :-)
Sporo nas dzisiaj na wizytach :-).
Sojna oni moga Cie trzymac dwa dni, zeby dprawdzic czy beta przyrasta. A ja tez mam nadzerke.
G
gość_forum
Gość
Własnie odebrałam kolejną betę przed pierwszą wizytą 511,30 !!!
reklama