reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Przeciez plan porodu to zbiór pytan na ktore odpowiadasz tak lub nie? Sama z siebie tego nie piszesz.
Betka a brzuch ci twardnieje? Mi bardzo czesto
noo też mi twardnieje bardzo często...
jakoś się zdołowałam, bo jak ta szyjka moja się nie ruszy to może nie być przyjemnie, a nie chciałabym jechać dopiero 8.10 na patologię tak jak mi dziś gin napisała..
Ja w szkole rodzenia plan porodu wypisywałam i wrzuciłam go w teczkę którą biorę do szpitala, tak albo nie trzeba było zaznaczyć i pytania takie jak Patka wymieniła.

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Ta torbiel to nic niepokojącego ale nawet na usg wychodziło,że dziecko ma tachykardie:( czekam na męża i na 17 mamy być w szpitalu na patologii ciąży.

Dzidzia a nie mogą ci podawać leków? żeby małemu unormowac puls?

trzymam kciuki żeby wszystko było ok :* daj znać jak będziesz znała zalecenia. ..

kurde u mnie na ktg ostatnim puls skakał małemu od 120 do 168 i mam adnitacje ze zapis w normie. .. hmmm

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Jestem w 8 tyg ciazy lecz 3 dni temu dostalam plamienia i pojechalam do szpitala gdzie powiedziano mi ze wszystko w porzadku . Wczoraj bylam u ginekologa i stwierdzil ze jest drugi pecherzyk lecz bez cialka zoltego tak jakby sie nie rozwijal ale tam ten drugi plod ma juz 8 tyg i prawidlowo sie rozwija . Czy pecherzyk bez cialka zoltego moze zaszkodzic tam temu zarodkowi ? Lekarz kazal przyjsc mi za tydzien zeby zobaczyc co z tym pustym pecherzykiem . moze ktos cos slyszal o takim przypadku ? Z gory dziekuje za pomoc. Wiem ze to nie odpowiednia grupa ale prosze o porade . Biore tabletki duphaston i luteine bo przepisal mi lekarz wiec co bedzie z tym 2 pustym pecherzykiem skoro 2 ma zarodek i serduszko i wszystkk jest prawidlowe i to 8 tydzien ?

Ciekawa mi się wchlonal drugi pecherzyk po prostu. .. tez był pusty... tez lekko plamilam kolo 7tyg. myśl pozytywnie i spokojnie poczekaj do wizyty :)

reklama
Ciekawa mi się wchlonal drugi pecherzyk po prostu. .. tez był pusty... tez lekko plamilam kolo 7tyg. myśl pozytywnie i spokojnie poczekaj do wizyty :)

Dziekuje za odpowiedz A kiedy sie pojawil ci ten 2 pusty pecherzyk bo ja dopiero wczoraj go zobaczylam ale jest pusty a drugi ma jiz 8 tygodni i ma sie dobrze :) i czy ten pusty ma jakis wplyw na ten dobry zarodek ? I w jakim czasie ci sie wchlonal ?;)

Do góry