widzę ze wszędzie podobnie, śmiac mi się chciało gdy szwagierka wymyśliła z kupi taki śpiwór bez nóżek po podobno wygodniejszy( tez jest w ciazy ) etc a ja się pytam jak będzie dziecko w samochodzie przywozic skoro fotelik nawet ten dla niemowlaczków ma pasy medzy nozkami to mówi ze w śpioszkach i spodenkach a potem będzie przekładać do wózka do śpiworka to się tylko w głowę stuknęłam. wszyscy do samochodu zima pakują się w kurtkach o ona będzie dziecko w spodenkach przewozić a potem wykładać koszmar. Nie będę się z nią wykłócać co lepsze bo mi szkoda nerwów zresztą ona uważa ze jej przyjaciółki zawsze dobrze jej doradzają tylko chyba zapomina ze one rodziły jak było ciepło a my mamy terminy na pozna jesień i zimę
reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Patrish ja mam taki kombinezon ale ma ukryte dziurki na pasy
no i generalnie przy crash testach zawsze jest zaznaczone ze dziecko w foteliku powinno być bez odzieży wierzchniej. .. ale nie znam osoby która by ściągała kurtkę dziecku za każdym razem jak gdzieś jedzie...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
no i generalnie przy crash testach zawsze jest zaznaczone ze dziecko w foteliku powinno być bez odzieży wierzchniej. .. ale nie znam osoby która by ściągała kurtkę dziecku za każdym razem jak gdzieś jedzie...
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Moj tez ma dziurę na pasy. Przeciez w krotkie trasy nie będę dziecka rozbierać jak wariatka
Ja jeszcze wam powiem, ze ze strony mojego to stukali sie w głowę, że ja prywatnie do gina chodzę i usg na kazdej wizycie mam... bo niby wystarczy 3-razy.
Ja jeszcze wam powiem, ze ze strony mojego to stukali sie w głowę, że ja prywatnie do gina chodzę i usg na kazdej wizycie mam... bo niby wystarczy 3-razy.
Patrish ten kombinezon z h&m śliczny
Ja na razie kupię kombinezon 62 szczególnie, że moja córcia ma być podobno nieduża.
boje sie tylko tych ściągaczy na raczkach i nóżkach aby małego za bardzo nie opinały a te na zalando widać ze nie są na tak duzy ścisk wiec mam dylemat dodatkowo maja lapki i stopki a cala wnętrze to bawelna a nie poliester
dwa jeśli chodzi o rozmiar to zdaje sobie sprawe ze na pewno pierwszy miesiąc nie wyjdę z małym na spacer a jedynie będzie "werandowany"wiec się zastanawiam nad tym 62 bo może się okazać ze go nie wykorzystam w 100%
Ostatnia edycja:
Moj tez ma dziurę na pasy. Przeciez w krotkie trasy nie będę dziecka rozbierać jak wariatka
my odrazu zdecydowaliśmy ze będziemy chodzić prywatnie do lekarza z najlepszego szpitala. Za każdą wizytę place 120 złotych i mam nadzieje ze będę miala przy porodzie porzadna opiekę w koncu przez ten czas gdy jestem w ciazy zostawię u niego ponad dwa tysiace
betkaa88
Te same kombinezony ogladalam haha i ten z zalando i ten z hm ale kupie chyba taki inny bo wpadl mi w okoja tez sie zastanawiam nad kombinezonem bo będę rodzic prawdopodobnie pod koniec października wiec małego w kombinezonie pewnie będę wynosić ze szpitala wiec mam dylemat czy 62 kupić i korzystac z niego do konca roku a potem kupić coś większego czy odrazu na cala zimę kupić 68
widziałam coś takiego
Link do: Kanz Kombinezon zimowy - doeskin - Zalando.pl
Link do: Watowany kombinezon
popatrze jeszcze na C&A i w next i chyba musze cos wybrac do konca przyszlego tygodnia
swistak34
Ja tez chodze prywatnie bo mam do tego prawo a poreszta mieszkam pare metrow od niego i jak cos sie dzieje czy to piatek czy niedziela jak zadzwonie a cos by sie działo mowi zeby przyjsc to zbada czy usg zrobi nawet jak by siec w nocy działo to tak samo
Agica:)
Ja mialam nadzieje ze moja mama przyjedzie i pomoże ale nogę złamała moze później sie uda Przy córce bardzo mi pomogła nie przy małej ale w domu, pranie, prasowanie i gotowanie mialam z głowy tym bardziej ze mała to diabeł wcielony non stop sie darła
Co do prezentów koleżanka ktora organizowała baby shower zarządziła zbiórkę pieniędzy i super bo mam upatrzony używany wanienko- przewijak a szkoda mi juz kasy wydawać...
Co do prezentów koleżanka ktora organizowała baby shower zarządziła zbiórkę pieniędzy i super bo mam upatrzony używany wanienko- przewijak a szkoda mi juz kasy wydawać...
betkaa88
U mnie sie w sumie nikt jeszcze nie wtraca,tesc kupil wozek dla malego reszte wszystko my sami ciuszki meble itd moja mama nie mieszka w pl ale przyjedzie zaraz jak urodze a tesciowa tez chce urlop wziac zeby pomoc ale chce zeby byly w razie co pod ręką najpierw jedna potem druga bo meczace byloby gdyby dwie jedna przez druga sie mi tu plątały
reklama