reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja też mam wrażenie,że skóra to już bardziej sie nie rozciągnie tylko zaraz strzeli... I po paru krokach czuje się jak po maratonie...

No mi tez z 4 jeszcze chce ozdobne poduszki wrzucić i kombinezon zimowy, ale to juz dużo później. Zdecydowalam nie kupować fotela do karmienia, postawie sobie tam lezak :p kupie forel, a później i tak nie bede miała co z nim zrobić, szkoda kasiory. Sprzatam dom, tylko chwila wysilku i odpiczynek, masakra

reklama
mi co chwila coś do prania dochodzi... i tak zbieram jakąś sensowną ilość bo nie będę po 3-4sztuki prac[emoji14]szczególnie ze trzy pralki ciuszków juz wyprane i wyprasowane mam.
chyba poczekam aż moi rodzice przyjadą ze dwa tyg na ślub i przywioza mi to co oni uzbierali ;) i wtedy zamknę rozdział pt pralka :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry