reklama
Zobacz załącznik 770807
Dziewczyny mam pytanie czy taka mata jest sensowna? Czy na za mało bajerków? Akurat ktoś sprzedaje za 30 zł i tak myślę czy kupić?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kupuj dodatkowe elementy zawsze możesz dokupić i przywiesić na pałąki albo podoszywac elementy szeleszczące ja jeszcze maty nie kupiłam narazie jestem na etapie ogladania , dodatkowo wpadły mi w oko takie lampki projektorki z muzyczka i mam zagwostke . A i podobają mi się takie pompiaste świecące girlandy ale to pewnie siedlisko kurzu będzie wiec tylko sobie o nich pomarze
tekila85
Fanka BB :)
Patrish ja mam karuzele z pozytywką i projektorem z tony love :-) fajna sprawa, sprawdzona u przyjaciółki na 3 jej dzieci :-) można jej używać do kilku lat z uwagi na dostępne modyfikacje :-)
tekila85
swistak34
Tekila ja bym sie wstrzymała z tą matą jeszcze jej nie potrzebojesz a moze ktos kupi w prezencie dla malenstwa ja przynajmniej taką dostałam jak urodziłam corcie teraz tylko wypra£am i schowałam.A co sadzicie o bujaczkach lezaczkach czy warto kupic przy corci tego nie miałam i teraz sie zastanawiam
Wiktorka88 O
Swistak bujaczek swietna sprawa co prawda ja dzieci nie mam, ale zarówno u jednej siostry jak i u drugiej świetnie sie sprawdziły. Ja bujaczek i mate kupilam używane za 80zl (jedno i drugie) z fisher price. Cena kosmos
reklama
tekila85
Świstak no ja całą noc nie śpię :-) właśnie szykuje się do snu :-) jest opcja, że uda się zasnąć :-)
Może masz rację, wytrzymam się z tym zakupem, w sumie co chwilę ktoś sprzedaje :-)
Ja mam bujaczek ale taki gdzie dziecko można na płasko zupełnie położyć, bo potrzebuje w dużym pokoju mieć coś takiego jak łóżeczko , z uwagi na zmianowa pracę męża :-)
Może masz rację, wytrzymam się z tym zakupem, w sumie co chwilę ktoś sprzedaje :-)
Ja mam bujaczek ale taki gdzie dziecko można na płasko zupełnie położyć, bo potrzebuje w dużym pokoju mieć coś takiego jak łóżeczko , z uwagi na zmianowa pracę męża :-)
Załączniki