reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Życiowa no tak tylko słyszałam ☺
Mam bardzo dużo ciuszkow a jeszcze pościel kocyki itp niewiem kiedy ja to upiore skoro mam leżeć

reklama
MartAo dla mnie to największa masakra pranie i prasowanie... o ile pranie to jeszcze pikuś bo wsadzasz do pralki i ustawiasz tak już cała reszta jest nie lubiana przeze mnie[emoji14]ja też od mojego uzależniona jestem pod względem robienia czegokolwiek bo na mnie "krzyczy" ze za dużo robie i żebym odpoczywała. .. także miski z praniem podnieść nie mogę. .. może jak masz leżeć to ustaw pranie a niech twój rozwiesi. ..
ja pasowałam na siedząco przy ławie przed tv ;) .. możesz po kilka sztuk tak sobie prasowac powolutku...
i robić sobie przerwy na polezenie. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie że jest to forum i mozna pogadać z kimś w tej samej sytuacji ☺.
Nie mam nikogo z kim mogę pogadać o różnych sprawach związanych z ciąża.
Koleżanki się poobrazaly bo dużo sie stara a mi się tak szybko udało.

reklama
Do góry