reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Betka to Twój połamaniec juz lepiej sie czuje?
Musisz sobie znaleść zastępstwo;)
Ja lubię spac sama, moj ostatnio na sofe ucieka bo mało miejsca dla niego zostaje jak sie rozłożę z moja poducha a potem j tak pół nocy sie wierce bo mi nie wygodnie a jak sie juz usadowie to siu siu musze i wszystko od początku:crazy:

reklama
Agica no przeciez musialo nastapic cudowne uzdrowienie bo plan mial jechac dzis grill z chlopakami a jutro zawody niech.sie polamie juz mu mowilam ze dziecko przywita na wozku tatus:)
Ja sie ciesze z jednej strony bo.rozwale sie i sie wyspie:D
O nawet mi dalas pomysl wezme poduche do spania bo tylko w ciagu dnia jej uzywam:)
Mam dwa koty to napewno mi sie wepchaja na lozko

Haha norke sobie buduje Twój?:D
Póki moze niech poszaleje moje duze dziecko:)
My przed remontem na dniach startujemy:)
A potem mamusia zacznie pokoik urzadzac:)

Wiesz co narazie na stronie Ikei lozeczka patrzalam jedno mi w oko wpadlo takie biale proste.i z tej samej serii komodke dobiore i sobie ubzduralam ale dla siebie lustro takie stojace bo w pokoju malego mamy sypialnie i szafe duza zrobimy z garderoba m.in to co lustro musi byc:D a Ty juz masz mebelki Agica?

Mam 2 łóżeczka, jedno do salonu na początek coby po schodach non stop nie biegać ( chociaż po porodzie na dobre by mi to wyszło) a drugie do sypialni naszej mysle ze przez co najmniej 6 miesięcy mały bedzie spał u nas. Komoda tez mam po córci, wiec teraz nad kolorem ścian mysle i codziennie zdanie zmieniam

Mam 2 łóżeczka, jedno do salonu na początek coby po schodach non stop nie biegać ( chociaż po porodzie na dobre by mi to wyszło) a drugie do sypialni naszej mysle ze przez co najmniej 6 miesięcy mały bedzie spał u nas. Komoda tez mam po córci, wiec teraz nad kolorem ścian mysle i codziennie zdanie zmieniam
Ja będę miała jedno łóżeczko w pokoju małej, a na dole jeszcze coś pomyślę...
W sumie to może nawet dobrze będzie jak pobiegam po schodach jak będę co chwilę chciała zobaczyć czy wszystko ok ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aa no to Ty urządzona juz w sumie:)
No tak w domku wygodnie dokupic drugie nawet takie rozkładane
Ja mysle nad takim groszkowym pastelowym w sypialni w pokoju dla malego

reklama
Agnieszka Ty to akurat chudzinka jestes to biegać nie musisz:)
Betka ja tez myslalam o groszkowym albo szarym albo błękitnym...

Do góry