reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Betka to Twój połamaniec juz lepiej sie czuje?
Musisz sobie znaleść zastępstwo;)
Ja lubię spac sama, moj ostatnio na sofe ucieka bo mało miejsca dla niego zostaje jak sie rozłożę z moja poducha a potem j tak pół nocy sie wierce bo mi nie wygodnie a jak sie juz usadowie to siu siu musze i wszystko od początku:crazy:

reklama
Agica no przeciez musialo nastapic cudowne uzdrowienie bo plan mial jechac dzis grill z chlopakami a jutro zawody niech.sie polamie juz mu mowilam ze dziecko przywita na wozku tatus:)
Ja sie ciesze z jednej strony bo.rozwale sie i sie wyspie:D
O nawet mi dalas pomysl wezme poduche do spania bo tylko w ciagu dnia jej uzywam:)
Mam dwa koty to napewno mi sie wepchaja na lozko

Haha norke sobie buduje Twój?:D
Póki moze niech poszaleje moje duze dziecko:)
My przed remontem na dniach startujemy:)
A potem mamusia zacznie pokoik urzadzac:)

Wiesz co narazie na stronie Ikei lozeczka patrzalam jedno mi w oko wpadlo takie biale proste.i z tej samej serii komodke dobiore i sobie ubzduralam ale dla siebie lustro takie stojace bo w pokoju malego mamy sypialnie i szafe duza zrobimy z garderoba m.in to co lustro musi byc:D a Ty juz masz mebelki Agica?

Mam 2 łóżeczka, jedno do salonu na początek coby po schodach non stop nie biegać ( chociaż po porodzie na dobre by mi to wyszło) a drugie do sypialni naszej mysle ze przez co najmniej 6 miesięcy mały bedzie spał u nas. Komoda tez mam po córci, wiec teraz nad kolorem ścian mysle i codziennie zdanie zmieniam

Mam 2 łóżeczka, jedno do salonu na początek coby po schodach non stop nie biegać ( chociaż po porodzie na dobre by mi to wyszło) a drugie do sypialni naszej mysle ze przez co najmniej 6 miesięcy mały bedzie spał u nas. Komoda tez mam po córci, wiec teraz nad kolorem ścian mysle i codziennie zdanie zmieniam
Ja będę miała jedno łóżeczko w pokoju małej, a na dole jeszcze coś pomyślę...
W sumie to może nawet dobrze będzie jak pobiegam po schodach jak będę co chwilę chciała zobaczyć czy wszystko ok ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aa no to Ty urządzona juz w sumie:)
No tak w domku wygodnie dokupic drugie nawet takie rozkładane
Ja mysle nad takim groszkowym pastelowym w sypialni w pokoju dla malego

reklama
Agnieszka Ty to akurat chudzinka jestes to biegać nie musisz:)
Betka ja tez myslalam o groszkowym albo szarym albo błękitnym...

Do góry