reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

ja mam tego rogala i jestem bardzo zadowolona , na początku jak był nowy to go trochę wykopywałam w trakcie spania , ale jak się trochę ugniótł i dopasował to jest super , całą noc z nim przesypiam i dla mnie jest na prawdę wygodnie . Nawet fajnie sobie nogi na niego położyć bo zawsze jak są trochę wyżej to taka ulga.
Mnie dzisiaj rano bolały jajniki, a teraz pęcherz . Już się zaczynam zastanawiać że chyba wszystkie możliwe biedy muszą kobietę w ciąży spotkać :p nie dość że się i tak cały czas stresuje żeby wszystko było dobrze to jeszcze co kilka dni coś mnie boli :-(

reklama
Ja też mam rogala ale na sen nie pomaga :-( a z tymi dolegliwościami to racja-chyba wszystkie możliwe pojawiają się właśnie w ciąży jakby mało było zmartwień :-) ja nie mogę się doczekać dotarcia to tego tygodnia gdzie w razie co już można uratować dziecko. To jeszcze 5 tygodni...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila tez mam to z nogami poloze sie.i co pare sekund musze poruszac moj mowi wez magnez ale i tak nie biore nie wiem czy by pomogl.
A siku przed spaniem z 4 razy i w nocy tez z dwa trzy razy po kropli:D
Rogala mam ale do lezenia w dzien bardziej uzywam na noc mnie wkurzal

Ja zrobiłam bo młody chciał. Ale smaka mam na chińskie. ... ryż z kurczakiem i warzywami bym zjadła. .. ze nie wspomnę ze sushi bym zjadła :/

Wczoraj jadłam jagodzianki. . Mniam pyszne były ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hehe ja dzis ide na randke z moim do tureckiej :p przymierzalam stare ciuchy, ale śmiac mi sie chcialo wszystko super tylko sie nie dopinam bo brzuszek, kilka rzeczy nawet z metkami leży, kupilam na wyprzedaży i po prostu nie zdarzylam, ale to nic niech malutka sobie rosnie i mamusia sie nie przejmuje

Do góry