reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Betka tez tak mialam, ale jeden dzien sie powstrzymalam i teraz spikoj. Tekila chyba masz racje bo faktycznie woda z cytryną dziala cuda ;)
A w sumie macie racje nie ma co gdybac i tak najwiecej sie przytyje pod koniec :p

reklama
Tekila, moja dzisiaj też szaleje az brzuch skacze, cały mecz skakała, ciekawe komu kibicowala [emoji6]

Mnie zaczynają też więzadła przypominac o sobie, po całym dniu na chodzie mają niby prawo, ale mogłyby się zlitowac [emoji6]

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dziecko chyba poszło spać! :-) :-) Nie powiem ale ulga... cieszę się, że daje o sobie znać ale no trochę już nie wszystko bolało. Choć może to przesadzone słowo ale wiecie o co chodzi :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez czasami tak mam z synuś mnie budzi kopniakami .W poniedziałek mam wizyte u gina i sie denerwuje przez te moje wyniki krzywej i wogole ostatnio mam same złe sny .Jestem bardzo teraz podrażniona wszystko zaczyna denerwowac masakra teraz dopiero chyba hormony u mnie sie buntuja a byłam taka spokojna

Ja z koleji nie moge ostatnio spac tzn klade sie wieczorem o stalej porze maly lata w brzuchu najmocniej o takich porach krece sie po meczarni godzinnej zasne...potem w ciagu nocy z 2 razy siku potem obudze sie o 4-5 i meczarnia znow z zasnieciem:( potem chodze w ciagu dnia taka przywalona..

Swistak w pn daj znac co na Twoje wyniki lekarz.
Ja nie w przyszlym.tylko nastepnym tyg robie glukoze tez ciekawe co wyjdzie jak takie ataki mam raz dziennie na slodkie

Beatka pocieszę Cię, że ha tak mam od marca już :-) do tego jeszcze te nogi niespokojne, że nie mogę leżeć czasami nawet pół minuty w jeden pozycji :-) dlatego śpię sama już tyle czasu, żeby męża nie budzić :'(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry