reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Chyba każda z nas ma takie obawy, zwłaszcza że teraz lansuje się szczupłe mamy w ciąży!!! Człowiek niby wie, że to głupie ale i tak się przejmuje..Ja się boję takiego mega brzucha, rozstępów itp i na sama myśl chce mi się wyć :-) tym bardziej, że to później każdej raczej przeszkadza po ciąży..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorkam wiem jak sie czujesz, ciepło sie zrobiło kiecki wyciąglam i uda mi sie ocierają:(
Ja pare miesięcy przed ciaza przestałam palić, przytyłam, zapisałam sie na siłownie i zanim sie rozpędziłam zaszłam w ciąże wiec wagę omijam, nie chce sie stresować.

reklama
Betka ooo to tez bym zjadla!!! Ja zaprosilam.mojego do tureckiej restauracji i to bynajmniej nie dlatego, ze fajny z niego gosc, ale dlatego ze dobrze tam karmią a samej.nie chce mi sie isc :p juz doczekac sie nie moge!!!

Do góry