reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

I łóżeczko zakupione :)
Ciekawe czy się sprawdzi...

Myślicie że starczą 3 komplety pościeli do wymiany? Bo mam zamiar 2 dokupić ale nie wiem czy trzeba :)
1465487763-1d1mld.jpeg
1465487780-1d1mld.jpeg

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnieszka sliczne :)
Mi ciezko zaczyna byc z tym, ze taka duza jestem. Ciezko psychicznie, wiem ze pomyślcie, ze jestem glupia, sle najgorsze, ze uda mi przytyly i łączą sie na górze.
Nie krzyczcie, po prostu zawsze mislam świra na tym punkcie i teraz to wraca

Agnieszka sliczne :)
Mi ciezko zaczyna byc z tym, ze taka duza jestem. Ciezko psychicznie, wiem ze pomyślcie, ze jestem glupia, sle najgorsze, ze uda mi przytyly i łączą sie na górze.
Nie krzyczcie, po prostu zawsze mislam świra na tym punkcie i teraz to wraca

Nie przejmuj się, na pewno nie jesteś jedyna. Ja z każdym dniem patrzę w lustro i załamuję ręce, tu cellulit, tam rozstępy, pupa większa... a to dopiero 23 tydz. boję się co będzie później. Wiem, że najważniejsze jest dzieciątko, ale zawsze byłam szczupłą osobą i każdy cm więcej, każdy kg to dla mnie nowość i jednocześnie strach co będzie dalej...

No właśnie Wiktorka łączę się z Tobą w bólu, nigdy nie ważyłam tyle ile teraz i boję się że niewiadomo ile zostanie mi tych kg a najbardziej boję się ile jeszcze przytyję, bo jak słyszałam w ostatnich mscach tyje się jeszcze szybciej...nie wiem czy to prawda, czy to zależy od organizmu i umiaru..:/ dlatego wcale się Tobie kobietko nie dziwię, że też przeżywasz...

reklama
Do góry