reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Agica no współczuję, powiem ci ze najgorzej kanapa no i ciuchy. Choc jak mialam pieska to byla masakra bo jeszcze piasek mi wnosil. No coz taki urok zwierzaków, a bez.nich pusto w domu :)

reklama
Poziomki córa ma prawie 9 troche duża różnica wieku bedzie no teraz sie cieszy, po porodzie moze sie zdziwić Emila myśli ze takie maluszki to tylko jedzą i śpią:) współczuje chorego żona, moj testament pisze przy przeziębieniu:(

Racja wiktorka ze pusto tylko ze nasza to jeszcze szczeniak, córa bardzo chciała no i ze rodzeństwa nie miała to sie skusiliśmy a tu niespodzianka i ciąża za 2 miesiące:) wiec teraz bedzie wesoło:)

Poziomki bo facet nie choruje on walczy o zycie :p wczoraj mowie do mojego, ze jestem zmeczona i brzuch mnie boli, na co on do mnie jak ja sie zle czuje i jestem wykonczony hehe byle bym ja przypadkiem.nie miala gorszego samopoczucia:p gdyby oni mogli byc w ciąży to by pewnie 9 miesiecy plackiem przelezeli

Agica ja pomiędzy pierwsza i druga córka mam 9 lat i pomiędzy moja siostra i mna jest tyle samo. Ma to swoje wady i zalety:)

My mamy psa i 2 koty(chwilowo 5) wszystkie baby wiec cały czas cos sie dzieje;)

Wiktorka mój podobnie, użala sie nad sobą jak 4 emerytki na ławce pod blokiem[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Agica super. My podobnie:) nie moglam zajsc w ciaze wiec chcialam psa, ale my duzo na moto jezdzilismy to nie mial by kto z nim wychodzic wiec.postawilismy na kota, a ze bylo rodzeństwo to wzięliśmy od razu dwa:) dopiero rok skonczyly w maju wlasnie. Wariaty straszne :) tylko w nocy i jak wychodzimy gdzies to są zamykane w jednym pokoju. Zobaczymy.jak to bedzie kiedy będą juz w calym domu buszowac.

reklama
image.jpg Najadła sie kredek i to nie pierwszy juz raz mam nadzieje, ze zmądrzeje z wiekiem, chociaż jesli to prawda ze pies do właścicieli sie upodabnia to szanse marne:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    860,1 KB · Wyświetleń: 63
Do góry