reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Masakra a myslałam ze tylko ja dzis obolała kosc ogonowa poprostu mnie tak boli ze ani siedziec ani leżec a stac tez masakra chyba ta wycieczka to wielka jedna porażka zadużo sie nachodziłam a teraz takie skutki .A na dodatek podrodze wstapiłam do tesciowej i zabrałam troche ciuchów dla małego jutro musze wyprac i posortowac cora miała tyle radochy bo to ciuszki po niej dobrze ze sporo jest w uniwersalnych kolorach wiec będa dla synusia .A teraz dziewczyny kolacyjka do spania i oby jutro był lepszy dzisń bez bólu

Zaczynajs się bóle niestety, rosnące dziecko zaczyna uciskać na nerwy i to raz nam nogę odejmie, że będziemy kustykac, to kręgosłup i tak do porodu[emoji6]
Na takie bóle, to raczej nospa nie pomoże. Pamiętam w poprzedniej ciąży, lekarz kazał się przyzwyczaić i ćwiczyć, żeby trochę te punkty strategiczne rozruszać.

Agnieszka, a ma się kto dzieckiem zająć, żebyś mogła więcej leżeć? No niestety pilnować się musisz w takim razie, jeszcze Cue tyłek od leżenia rozboli [emoji6]

Poziomki, i to podoba mi się za granicą, parę groszy za ciuchy się płaci, w stosunku do zarobków to śmieszne pieniądze. Primark też lubię,a u nas nie ma niestety.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Joani mi tez. Za 4 sukienki £8 a minimalna stawka h to 7,2

Agica nie duzo:)
1463776496-ezdbb1.jpeg

1463776512-5kco0w.jpeg

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

No niestety jest coraz gorzej. W pierwszej ciąży tak nie miałam żeby coś bolało w 7-8 mięs po górach chodziłam a teraz to wszystko mnie boli a jeszcze 5 nie mam

Poziomki -ciuszki bomba

reklama
Poziomki super zakupy ja tez tak chce buuu na zakupy moj mnie niechce nigdzie wozic bo wie ze jak wpadłabym do takiego sklepu to mowi ze nie wie czy w kombi wszystko co kupiłam sie zmieści oszołom jeden przecież synus musi elegancko wygladac

Do góry