reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila brzuch jest napiety i odczuwać możesz ciągniecie i dyskomfort.
Teraz dopiero sie zaczną bóle, ciągnięcia i inne dziwne rzeczy:/
Ja miałam rwę kulszowa w swych ciążach :(

Betka objawy woreczka żółciowego?

Agica tylko spodnie widziałam ale da sie przystosować niektóre ubrania;)

Betka a męża to Ty do tych okien nie masz?

Ozlopalam sie mrożonej kawy z bita śmietana [emoji7][emoji39][emoji39] odrazu brzuch jak w 8 miesiacu[emoji23]
Lubię tam kupować bo koszulki dla dzieciaków mam po £1,3-2 to poprostu raz na jakiś czas idę biorę stosik i po kłopocie. Kupiłam sobie cudna spódnice i przy kasie miła niespodzianka bo zamiast 10 jak na metce kasa nabiła 5:) Miałam kupic jednej i jak zwykle pokupowalam dla wszystkich. W hm sukienki po 2 ale jak kupisz 4 to po 2 i jak nie wziąć [emoji23]

U nas dziś fasolka i kalafior ale nie z powodu postu a poprostu bo szybko.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Mąż w pracy dzis wyjatkowo wiec mądra ja pierwszy raz odkad jestem w domu wzielam sie za sprzatanie okna itd potem juz nie dam rady moze to bedzie musial cwaniak:) leze pachnie w domu jak ja tak lubie...a z nerwobolami nie wiem co mozna zrobic co jakis czas tak mam:(
Poziomkii zazdroszcze za takie ceny grzech nie kupic!:) ja w necie z primarku torebki kupuje bo mi zawsze pasuja sa niedrogie ale mam i mam...
Tekila przynajmniej jestes spokojniejsza

Tekila współczuję ! Dziewczyny, a wy tez tak macie ze czyjecie opuchnięta macice np przy siedzeniu czy jak nogi do gory chcecie posniesc?

Ja raczej macicy nie czuje za bardzo tylko ewentualnie napięcie jak długo siedzę na krześle.
Ech kurczę a mnie mimo nospy nadal boli jak chce wstać :-(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane!
Z tydzień mnie nie było, ale już się tłumaczę..
Miałam zapalenie krtani, ogólnie złe samopoczucie, a do tego młody ma ferie i w domu cały czas... Szkoda gadać ;)
Zero odpoczynku ;)

A dzisiaj wylądowałam już na pogotowiu...
Zjadłam rano śniadanie, było wszystko ok, potem chciałam wstać i taki skurcz mnie wziął na całą lewą stronę brzucha i podbrzusza że ruszyć się nie mogłam. Po 20 min jak nie przechodziło, zadzwoniłam do swojej lekarki, a okazało się że ona ma urlop... Wiec do siostry żeby mnie na pogotowie zawiozla... Siedziałam tam prawie 5 godz... Z młodym... Tragedia. Wszystkie badania porobili i z dzidzia wszystko dobrze... A ja zapalenie pęcherza i jakieś tam zrosty przy macicy... Nie zakumałam o co chodzi... Szyjka skrócona. Mam leżeć i wypoczywać...
Ehhh...
Myślę że teraz zacznie się tylko dobrze..

Poczytam was trochę, bo jest co ;)

Buziaki

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ojej agnieszka biedaczku zawsze jak któraś się nie odzywa kilka dni to coś złego się dzieje,masakra
Odpoczywaj teraz dużo i powinno być dobrze:) jeśli młody Ci da oczywiście heh
No dziś straszny dzień też mnie dziadostwo dopadło ale już wporządku

Do góry