kamila1983
Fanka BB :)
Julisia ja tez len jestem ja nawet o tym jeszcze nie pomyslalam ale przyjdzie czas i na to narazie wcinam chalki i drozdzowki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mu idziemy do Czariaka do Pruszcza. On przyjmuje na Debinki - w Akademii - ale tam termin to jakiś czerwiec. A prywatnie termin najbliższy to 3 grudnia Wizyta z USG to koszt 160zł. I to ja jestem w stanie zapłacić. Bo potem na zabieg to on i tak ściąga swoich prywatnych pacjentów do Akademii tym razem bez czekania. Więc wolę tę drogę. Nie mamy mieć żadnych badań na pierwszą wizytę.
Nie martw się, nie jesteś jedynaAle mnie zawstydzilyscie tymi ćwiczeniami [emoji5]️ ja nadal len nic sie nie ruszyłam
No proszę, extra!Pierwszy tydzień kiedy jestem sama z dzieciakami, tzn maz w delegacji. Trochę sie bałam jak ja ich wszystkich ogarne ale radzimy sobie całkiem dobrze. Dziewczyny w przedszkolu, mały pogaworzy i czas na drzemkę co by mama mogła trochę chatę ogarnąć i obiad przygotować. Po południu na jakies zakupy wyskoczę a pózniej jeszcze na zajęcia z dziewczynami. I tak nam mija czas.