reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ooo fajnie wiedzieć o tym zzo chociaż ja już się nastawiłam na brak znieczulenia bo u mnie w szpitalu nie ma.

reklama
Tez słyszałam o tych znieczuleniach i tutaj Mrowkaa masz rację, ale u nas raczej się nie zdążą

Małkus oo to fajnie, nie mogłabym spać z dzieckiem, bo to żadne spanie, a wy wypoczywajcie, bo zaraz powtórka z rozrywki, no ch y ba ze maleństwo od początku przyzwyczaicie w łóżeczku spać samo :)

Buba ii super odpoczywaj, relaks teraz najważniejszy, a co do tych farb to ka głupia siedzę pół dnia w garażu i maluje piaskownice, chyba to jednak nie był zbyt dobry pomysł, no ale juz końcówka

Z tym znieczuleniem to dokładnie tak jak Mrówka pisze - darmowe ale co z tego jak w większości szpitali nie ma dostępnych anestezjologow :/ przerabialam to 4 lata temu niby bylo ale tulko w określonych godzinach i jak nie ma cc itd yrzeba mirc niezle szczęście by sie wpasowav w te wszystkie warunki, zobaczymy juz niedługo ;')

Dzień dobry wieczór! :-D

Tyle nadrabiania miałam, że pozapominałam co miałam komu napisać...

Słyszałam dzisiaj w radio, że niby ma nie być limitów na znieczulenie, ale decyzja o podaniu będzie i tak należała do lekarza, więc sądzę, że nie będzie tak różowo.

Mój na szczęście chyba się ogarnął, bo zaczęliśmy szukać mieszkania.

Co do upałów to zupełnie mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie- uwielbiam i w ciąży mi się nie zmieniło. Wczoraj to zasnęłam na słoneczku nawet :-D

Za to dzisiaj był 3 paw w tej ciąży... :szok: Zjadłam 2 ogórki małosolne i koszyczek malin i po chwili musiałam znaleźć się w toalecie... Wrrrr... :angry: Ale już mi lepiej :-)

Jutro czeka mnie glukoza,aaa... Kupiłam dzisiaj, nie było smakowaej, ale jakie to wielkie opakowanie :szok:

Coś mnie przy chodzeniu boli krocze, jak do jutra nie przejdzie to pojadę do szpitala żeby mi sprawdzili co się dzieje bo mój gin na urlopie ;(
Koniecznie idź, bo możesz mieć tak jak ja, ino ja tego nie czułam...
Dzisiaj pierwszy raz weszłam na forum, cały dzień sprzątałam, aż mnie plecy nawalają... masakra. Ale nie mogłam nic zrobić podczas tych upałów i zarośliśmy brudem w chacjendzie na maxa.
A M. kupił drugi wentylator i problem się rozwiązał :D
Jutro na pobranie krwi na hormony tarczycowe do kontroli i do dentysty. ZNOWU!!!!
A po południu z córcią na urodziny jej kolegi do kręgielni :) Posiedzę i poplotkuję i zapowiada się fajowy dzionek :)

Buziaki dla Was dziewczynki!

kasik no jak to co robic, odpoczywać :) a odnosnie Twojego wieku, moja siostra pare ładnych lat nie mogła zajsc w ciąże, a jak juz zaszla to kilka poronien i dopiero w wieku 34 lat urodzila pierwsze dziecko, wiec jeszcze troszke czasu masz na kolejne, tak moze do 40tki :)

No wiem wiem, zobaczymy jak to się wszystko ułoży. Moja siostra rok starsza dopiero planuje dziecko wiec ona przy dobrych wiatrach urodzi w wieku 34 lat :)

Co do znieczulenia to u mnie w szpitalu tez ze względu na brak anestazjologa nie można na życzenie mieć znieczulenia.

Dbdg weź ze sobą cytryne - z cytryna to nawet dobre jest ;)

Ostatnia edycja:
Odpoczęłam trochę, wzięłam nospe i mniej boli, zobaczę co będzie jutro. Mały strasznie się wierci i kopie całe popołudnie, najgorzej jak kopnie w pęcherz albo w żebra to jest masakra.

Paulka mnie nawet nie kopie, ale często wieczorem mam twardy brzuch mam wrażenie że pęknie, biorę magnez 6szt na dobe. Próbuje ograniczyć ale nic z tego. Musze to chyba powiedzieć lekarzowi. Ja też dziś przy tym upale ledwo żyje, wiatrak 24 na dobe inaczej nie wiem jakbym wytrzymała.

reklama
Dobry wieczór!

Ja dziś po glukozie. Koleżanka napisala, że wyniki w normie. Jest ok. Dokładnie będę wiedzieć na wizycie. Ale już się nie martwię.

Dziś u nas było upalnie, ale dość mocno wiało i w końcu w mieszkaniu zrobiło się przyjemnie.

Wieczorkiem byłam odebrać w końcu nowe okulary od optyka. Potem na placu z Gucią i teraz zaraz idę się kąpać.

Dziś bez żadnych skurczy na szczęście. Mam nadzieję, że już mnie więcej nie złapią.

Dobrej nocy!

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Do góry