Kornelcia05
Moderatorka
Uff spadł u nas deszcz od razu lepiej wreszcie jest czym oddychac☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uff spadł u nas deszcz od razu lepiej wreszcie jest czym oddychac☺
Hej laski
Jeszcze równo 4 tygodnie w pracy i ja też sobie odpocznę dziś pogoda deszczowa a i tak mi strasznie gorąco.
A tak się zastanawiam nad tym malowaniem lóżeczka, czy to musi być jakaś specjalna farba? Bo później bobo pewnie będzie gryzło szczebelki. Czy te teraźniejsze farby nie są szkodliwe?
Kornelcia jak ja ci zazdroszcze tego deszczu. Pod Krk ruszył się wiatr ale co z tego jak powietrze gorące i nie ma czym oddychać. Masakra.
Coś mnie przy chodzeniu boli krocze, jak do jutra nie przejdzie to pojadę do szpitala żeby mi sprawdzili co się dzieje bo mój gin na urlopie ;(
Hej laski
Jeszcze równo 4 tygodnie w pracy i ja też sobie odpocznę dziś pogoda deszczowa a i tak mi strasznie gorąco.
A tak się zastanawiam nad tym malowaniem lóżeczka, czy to musi być jakaś specjalna farba? Bo później bobo pewnie będzie gryzło szczebelki. Czy te teraźniejsze farby nie są szkodliwe?
Coś mnie przy chodzeniu boli krocze, jak do jutra nie przejdzie to pojadę do szpitala żeby mi sprawdzili co się dzieje bo mój gin na urlopie ;(