reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Witam, mnie tak muli od tygodnia i to nie tylko rano a caly dzien od rana do wieczora z synkiem mialam to samo tylko lagodniejsze i tak przez cala ciaze do szpitala jechalam a mi dalej niedobrze bylo:/ ja tez sie stresuje jutrzejsza wizyta tez 1 i pozno dopiero na 20 a na dodatek stresuje sie praca jestem na l4 ale od rodzinnego bo sie strasznie czuJe a do tego mialam nocna zmiane, kolezanki pytaja sie co jest a ja nie wiem co im mowic, dopiero jutro bede wiedziala glupia sytuacja
Wlsnie zauwazylam ze moj synek ma katar mam nadzieje ze sie nie rozwinie w nic powazniejszego

A tak z innej beczki to chciałam powiedzieć że w ciąży mi zawsze odbija. Z L. non stop scinalam wlosy az miałam całkiem krótkie przed porodem a tym razem wpadłam na inny pomysł. Chcę sobie zrobić tatuaż typu pół-rekaw (oczywiście po urodzeniu dziecka). I zapisać sie na kurs Tekwondo.

hej
yustyna ja tez się nie dopisałam do listy, nawet nie wiem gdzie ona jest

strasznie żle się czuje, jest mi okropnie nie dobrze, już nie wiem co robić, zeny mi przeszło

reklama
Do góry