reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Krewetka aaa ten model swing to droższy ok 500zl, avent 400 a medela mini ok 250. Hm a mówisz ze ten mini nie jest ok ?
ja mialam medele mini - fakt nie karmilam dlugo bo tylko 6 tygodni ( i to tylko odciaganym + mm) i dla mnie byl niewygodny z tego wzgledu ze caly czas musialam go trzymac i reka mnie bolala, no i dosc głośny....

krewetka Canpol srednio wypada porównując go do aventu albo tommee lub medela

no tak ale to inna polka cenowa... podobno parametry te same mają... a sama nie wiem czy i ile będę karmić wiec nie chciałabym wydać 400zl w kosz.... kurde sama nie wiem co mam robić....

reklama
krewetka patrzylam na allegro i jest sporo uzywanych medeli np i ceny spoko, zawsze jak na miejscu zobaczysz ze cos nie tak to mozesz odesła, tylko nie wiem jak w uzytkowaniu, ale moj naprawde byl duzo uzytkowany, bo juz 4 osoby go uzywaly i jest ok, nie rzucałabym sie na tak drogi laktator tym bardziej, ze ja np niewiele uzywalam i niewiadomo jak bedzie u Ciebie tym razem

wiem, wiem widzialam na allegro, ale troche sie jednak boje.... chcoc mini electric tez kupowalam uzywana i byla z nia ok, ale jak sie okaze ze cos z nia nie tak to juz nic nie zrobie... no nie wiem, nowego na pewno nie bede kupowac bo za drogi... a po cc to na bank nie bede miec pokarmu, wogole nie wiem czy chce karmic moim mlekiem, caly czas mam metlik w glowie

krewetka patrzylam na allegro i jest sporo uzywanych medeli np i ceny spoko, zawsze jak na miejscu zobaczysz ze cos nie tak to mozesz odesła, tylko nie wiem jak w uzytkowaniu, ale moj naprawde byl duzo uzytkowany, bo juz 4 osoby go uzywaly i jest ok, nie rzucałabym sie na tak drogi laktator tym bardziej, ze ja np niewiele uzywalam i niewiadomo jak bedzie u Ciebie tym razem

A ty jaki polecasz tez madele? Jakis konkretny model. Bo Tak czytam was i juz sama nie wiem co najlepsze madela/avent/tommee? Tez chce sie rozejrzec i jak cos kupic

wiem, wiem widzialam na allegro, ale troche sie jednak boje.... chcoc mini electric tez kupowalam uzywana i byla z nia ok, ale jak sie okaze ze cos z nia nie tak to juz nic nie zrobie... no nie wiem, nowego na pewno nie bede kupowac bo za drogi... a po cc to na bank nie bede miec pokarmu, wogole nie wiem czy chce karmic moim mlekiem, caly czas mam metlik w glowie

Po cc mozesz miec normalnie mleko,kto ci pow inaczej ,znam kilka mam co po cc normalnie karmily bez problemu tylko sama musisz wiedziec czy tego chcesz czy wolisz mm :)

Ostatnia edycja:
sysia no ja mam medele, ale powiem sczezrez ze z innymi nie mam porownania, wiec nie wiem, a model to dokladnie nie pamietam, ale chyba ten mini electric, bo to juz laktator sprzed paru ladnych lat

krewetka moja siostra po cc miala pokarm tzn na samym poczatku troche musieli dokarmiac, ale sie rozruszalo, a czy ty w ogole chcesz karmic to przemysl sobie, ja tez mam metlik tzn wiem ze bede karmic, ale nie wiem czy mieszanie czy jak, bo nie chcialabym dlugo karmic, max pol roku

reklama
Do góry