reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Kamilove tak właśnie zrobię. Na razie wracam do domu, musze odebrać córkę z przedszkola, wezmę magnez i na pewno się położę.

reklama
Hej, hej my juz po urlopie w pl czytalam Was na bierzaco ale na pisanie czasu nie bylo wiele.

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy tez czujecie swoje maluszki tak nisko zaraz nad spojeniem lonowym ? Bo ja od 2-3 dni wlasnie czuje tak nisko i taki ucisk jak siedze czy chodze to mi ciezko mimo, ze brzuch urusl tyle co nic i wagowo jestem na 0 poki co. Wizyte mam 5.06 i nie wiem czy sie tym uciskiem martwic , bo w pierwszej ciazy nie mialam czegos takiego a i ruchow tez jakos nie czuje ino raz na jakis czas jakby smyrniecie ale bardzo sporadycznie :/ na tel nie widze co suwaczek pokazuje ale z tego co kojarze to 19tc jakos mam teraz

Sysia,

Moje dziewczyny są też niziutko. Lekarz mi to dziś potwierdził, brzucho tez niewiele urósł i ruchy tez są leciutkie, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku i u ciebie na pewno też tak jest. Ja dziś mam 18t0d czyli zaczęłam 19 tydzień :)

Sysia,

Moje dziewczyny są też niziutko. Lekarz mi to dziś potwierdził, brzucho tez niewiele urósł i ruchy tez są leciutkie, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku i u ciebie na pewno też tak jest. Ja dziś mam 18t0d czyli zaczęłam 19 tydzień :)

Dzieki uspokoilas mnie - mam taka nadzieje ze jest ok, ale bede sie wsluchiwac w siebie bardziej, a narazie postaram sie troche wiecej odpoczywac i czekac do wizyty 5.06 . Ja teraz przy kompie siadlam to widze ze tez mam jak ty tyle ze 1 dziezodu 18t1d :D

Hej, hej my juz po urlopie w pl czytalam Was na bierzaco ale na pisanie czasu nie bylo wiele.

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy tez czujecie swoje maluszki tak nisko zaraz nad spojeniem lonowym ? Bo ja od 2-3 dni wlasnie czuje tak nisko i taki ucisk jak siedze czy chodze to mi ciezko mimo, ze brzuch urusl tyle co nic i wagowo jestem na 0 poki co. Wizyte mam 5.06 i nie wiem czy sie tym uciskiem martwic , bo w pierwszej ciazy nie mialam czegos takiego a i ruchow tez jakos nie czuje ino raz na jakis czas jakby smyrniecie ale bardzo sporadycznie :/ na tel nie widze co suwaczek pokazuje ale z tego co kojarze to 19tc jakos mam teraz
Ja najbardziej czuję nad pępkiem i na pęcherzu. Ale na środku i po bokach brzucha też, małe pewnie goni jak oszalałe ;-)

Cześć dziewczyny,

Trzymam kciuki za wizytujące:)

Ja już trochę lepiej się czuję po wczorajszej wizycie na IP.
Mała się rusza ale nadal to przeciąganie i smeranie.
Cze tylko ja zostałam bez kopniaczków wśród nas?

Ja przybrałam 3 kg jak do tej pory.

Akatsuki- śliczne literki

Co do balsamów ja mam palmersa i dodatkowo BioOil.

Malinka89- mnie mdłości nie opuściły ani na chwilę wymiotuję codziennie rano.

Ja wolałabym nie wypowiadać się co do wyborów i kandydata. Myślę, że to bardzo indywidualna sprawa. Napiszę tylko, że nigdy nie zagłosowałabym za Dudą ze względu na jego przekonania co do in vitro. Niewiele brakowało a skorzystałabym z tej opcji, mam też znajomych którzy tylko dzięki temu mają dzieci i nie wyobrażam sobie aby Prezydent wycofał dofinansowanie albo zabronił wykonywania tego zabiegu. Dla mnie to nie do pomyślenia.

Ja może ze dwa razy mini kopniaczka czułam a tak to tylko smyranko parę razy dziennie i tylko jak siedzę więc też jeszcze bardzo delikatnie mimo że to już 20 tydzień..

Współczuję mdłości! Ja już chyba od miesiąca mam spokój z wymiotami tylko czasem mnie zemdli..

Ja czuję bardzo nisko maleństwo i też się zastanawiam jak to możliwe.. Usg jak mi robią to też tak nisko a przecież macica już prawie do pępka sięga? Nie wiem czemu tak

reklama
Do góry