reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

A tak z innej beczki - czy była któraś z Was może w kinie na "Disco polo"? Hm... Byliśmy wczoraj z mężem, napędzeni rolą Kota w "Bogach". W połowie filmu 2/3 osób wyszły. Dotrwaliśmy do końca. Tłumaczę sobie to tak, że polska kinematografia ma lepsze i gorsze momenty. To był jednak ten gorszy....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!! [emoji5]

my bylimy bo moj sie napalił i byl bardzo zawiedziony, bardzo kiepski film

Hej dziołchy,
Mam do Was pytanie - jak Wam wychodzą badania moczu? Bo u mnie w każdym badaniu są jakieś laukocyty, nawet mimo antybiotyku, który był ostatnim razem. Czy któraś z Was też tak ma? Zaczynam się martwić, czy przypadkiem coś z nerkami u mnie nie jest źle...

a ile masz tych leukocytów? u mnie ostatnio wyszlo 5-10, zwiekszona iloc leukocytow moze swiadczyc o stanie zapalnym, natomiast erytrocyty i białko w moczu to objawy problemów z nerkami ( sama to przechodziłam 4 lata temu mialam kłębuszkowe zapalenie nerek)

reklama
Dreamgirl,

Ja też mam leukocyty i nieliczne bakterie :/ kazał lekarz mi żurawine brać, jeść. Może ty tez spróbuj. Na pewno nie zaszkodzi :)

Super z tym łóżeczkiem gdyby było takie jak chcecie ;)

o tak zurawina jest swietna na drogi moczowe, ja polecam lactolady ma duzo zurawiny i paleczki , ktore dobrze wplywaja na flore bakteryjna, zazywam 1 tabl dziennie
wzielam sie za pieczenie rolady z masa truskawkowa, ciekawe czy wyjdzie?

Też z ciekawości zerknęłam. Leukocytów mam 0-2 wpw. W moim labo norma jest 0-5 wpw. Mam za to powyżej 5 mg ciała ketonowe. Ale to ponoć w ciąży się zdarza.

Dzięki dziewczynki za troskę i wsparcie :*

Oj nie jest dziś za dobrze :( jeszcze mam że tak powiem wiadro z d.....py ;(

Buba spróbuj tego co ja daje taką moc,że wciągu 2 dni postawiło mnie na nogi

Pół dużego grejfruta , całą pomarańcza,i półcytryny,wszystko razem zblendowane,ma być razem z miąszem,gorzkie jak chol***a ale jest MOC mnie uratowało,koleżankę też,spróbuj

Xmamuska Genialny przepis!!!! Wyprubuję na bank!!!!!! Tylko ja aktualnie nie mogę jeść żadnych owoców :( mam od rygoletta tak podrażniony żołądek że kwasy które zawierają cytrusy pogarszają jego stan :( a paracetamol na gorączkę dobił sprawę .... Zwijałam się wczoraj 3 godziny z bólu....a ja kocham cytryny, grejfruty i pomarańcze!!!! Aktualnie mogę jeść siemię lniane odtłuszczone, otręby, trochę nabiału i zupki warzywne....help!!!! Chce normalnie jeść!!!!!!!!!!!!!!!! I pić!!!!!!
kurczę zdrówka! wymęczy Cię strasznie :( super że wizyta udana :) mam nadzieję że ja też będę tak moją opisywała :)
masz zdjęcie? :)

miłego dzionka :)

Dzięki kochana! Mam fotkę zaraz wrzucę w odpowiedni dział ;) dzięki za mobilizację :* i życzę cudnych chwil radości na Twoim usg!

reklama
Tez zerknęłam na wyniki i leukocytów nie mam a ciał ketonowych ślad, wiec na szczęście dobrze :) ciała ketonowe są podwyższone m.in. przez podwyższona temperaturę ciała, wiec mała ich obecność nie jest niepokojąca :) jak przez 6 tyg goraczkowalam ok 38.5 do 40 st to miałam ich ponad 50 i nie kazali sie martwić, chyba ze nie spadną :) nie wiem nic o tych leukocytach ale na szczęście na razie jest ok, tylko pogubiłam sie kiedy mam powtórzyć badanie :(

buba dużo zdrówka!!!

Do góry