reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
U nas myśle ze to była blokada psychiczna, bo tarczyca ok, cykle regularne, na usg wszystko ok, wykresy ładne ze skokami itd tylko ja sie zakręciłam, G podchodził do tego jak bedzie to fajnie jak nie to pozniej bedzie, a ja chciałam juz natychmiast, brałam witaminy, wiesiołek i inne cuda, po roku płaczu co miesiąc, dołków, kłótni niekiedy odpuściłam, odstawiłam wszystko łącznie z kw foliowym zajęłam sie praca, planowaniem ślubu i bach pierwszy cykl niemyślenia i jest małe Szczescie ;)

czesto tak jest ze czlowiek sie stara i stara i stara i nic z tego nie wychodzi a jak tylko sie podda i przestanie sie starac to tu bach i taka mala niespodzianka od razu sie udalo :)

Hmmm ja na brzuch jakos specjalnie niczego na razie nie stosuje, ale widzę ze Wy wcześniej juz zaczynacie, moze warto zacząć...

ja tam tez poczekam, aż troche zacznie rosnąć, czyli może jeszcze z miesiąc lub dwa

W poprzedniej ciąży zaszłam w pierwszym cyklu i teraz też, tyle się słyszy o problemach i tutaj widzę wiele z was miało, a jednak nam sie udało :)

Zanim się rozstrzygnie ta kwestia to nam już głowy posiwieja. Nie ma lepszego sposobu żeby zobaczyć co wyrosło z syna niż obserwowanie tego jak traktuje swoją partnerkę ;)

Kate u mnie na razie dwa równiutkie pęcherzyki ale to dopiero początek u mnie beta była niska na początku a przy podwójnej owulce z różnicą dwa tygodnie to pierwsze zagnieżdżenie by się pewnie już odbyło wcześniej i chyba byłaby wyższa
jak zaszłam z pierwszym to owulkę miałam ok 14 dnia cyklu a beta w 37dc była już ponad 8000
kurde no nie wiem co o tym myśleć no czujecie jakie to absurdalne nie planować ciąży wyliczyć sobie dni niepłodne dwa razy w cyklu się bzyknąć i to akurat w podwójną owulkę :szok: Nie ogarniam tego

xmamuska ja też robiłam test 13 w piątek :-p

Kurcze ze mam tyle koleżanek z problemami po 30 grubo i bez dzieci po kilka lat się starają że czasem to mi głupio jakoś a teraz to już wogóle dziwnie ten świat zaplanowany ...

ps mężul robi mi właśnie domowego burgerka- taki mały grzeszek w niedzielny wieczór :)

Ostatnia edycja:
reklama
Drogie panie czy któraś ma takie problemy jelitowe jak ja? Każdego praktycznie wieczoru kończę albo z mega brzucho-balonem i gazami bolesnymi albo na kibelku na dobre 40 min... takie radosne chwile już trwają chyba z 10 dni i nie wiem czy to moja wersja mdłości ciążowych czy coś złego się dzieje...

Do góry