reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Czesc wszystkim ja idę na szczepienia 20 i ciekawa jestem ile waży ,ale czuję już ciężar jak noszę .Dziś na bioderka jak ten czas mija mała zaraz będzie mieć trzy miesiące .jest grzeczna śmieje się cały czas i śpi w w łóżeczku . Jedynym problemem okazały się pleśniawki i to wszystko . Właśnie siedzi na leżaczku obgryza gryzak i wali kupsko haha zawsze o tej samej porze i na leżaczku . Szkoda ,że forum umarło wiem o fb jednak z pewnych powodów tak jest mi wygodniej .

No widzisz Eli, a mi jest wygodniej na fb, ale tutaj też codziennie zaglądam :blink: Mój pojutrze będzie miał trzy miechy i w pon idziemy na kolejne szczepienie, a w śr właśnie na usg bioderek. Oczywiście się obawiam jak się będzie zachowywał, w sensie czy się nie wystraszy np. Pierwsze 1,5 mies małego było okropne, bo non stop był ryk przez problemy brzuszkowe, a teraz gniecie się tylko jak chce jeść lub spać także jest niebiańska zmiana. Tak to mogę sobie z nim siedzieć :-p On w łóżeczku lub nosidełku sobie gada do karuzeli czy zabawek, a ja kręcę się po mieszkaniu i w sumie wszystko zdążę zrobić :blink: Niedługo będziemy wprowadzać jakieś słoiczki i pewnie znowu coś się będzie komplikować. Ale no nic. Póki co ogląda swoje stópki i rączki :-) :)
Pozdrawiam :happy:

[FONT=Open Sans, Helvetica, Arial, sans-serif]Dreamgirl ostatnio widziana była na forum 8 grudnia więc chyba już tu nie zagląda. Ale wiadomość wysłałam.[/FONT]

Wieeeeeeki mnie tu nie było! Wszystko przez problem z hasłem...

Czesc ja dostałam limetic jeszcze nie brałam zastanawiam się i czekam na miesiączkę chcę przejść jeden cykl .Co do kataru to straszna zmora na szczęście nam udało się go pozbyć .Też jesteśmy po zmianie mleka na nan sensitive expert i jestem zadowolona tylko ,że muszę w necie zamawiać pojawiło się w rossmanie niestety cena wysoka .

Ja biorę limetic już drugi miesiąc. Zauważyłam że cera się lekko pogorszyła a libido -1000000..

Hello a stosuje któraś z Was ovulan?
Czy Wasze dzieci też w nocy wydłużają sobie przerwę w jedzeniu?

Moja Zuza w nocy ma przerwę na karmienie ok 8-11 godzin :-)

Heloł,
Matko... rzeczywiście tu nie wchodziłam. Jakoś czasu brakło. Wygodniej na fb bo z telefonu można, a forum nie bardzo chce współpracować na smartfonach...
Olek rośnie, ma ostatnio problem z buźką, ze skórą - atopowe zapalenie skóry się nam szykuje. No i mama na diecie, bo rośnie nam mały alergik... Zero białka krowiego, zero jajek, mąki pszennej, cytrusów... i wielu innych rzeczy. Waga zaczęła w końcu spadać w związku z powyższym, ale jakim kosztem... Pewnie niedługo będę miała torsje na widok szynki z kurczaka :D Hahahah

Eli - napisałam Ci wiadomość, zerknij proszę.

Antek w łóżeczku nie chce spac. Teraz już nawet nie próbuje go tam kłaść. W dzien cały czas na rekach trzeba go nosić. Czasem już nie mam siły waży 7200. Myślę o zakupie chusty albo jakiegoś nosidła. Może coś polecicie?
Widzę, że nasze bobasy rosną jak na drożdżach, mój Olek też już waży około 7,5kg :) Ciężko nosić...

Czesc wszystkim ja idę na szczepienia 20 i ciekawa jestem ile waży ,ale czuję już ciężar jak noszę .Dziś na bioderka jak ten czas mija mała zaraz będzie mieć trzy miesiące .jest grzeczna śmieje się cały czas i śpi w w łóżeczku . Jedynym problemem okazały się pleśniawki i to wszystko . Właśnie siedzi na leżaczku obgryza gryzak i wali kupsko haha zawsze o tej samej porze i na leżaczku . Szkoda ,że forum umarło wiem o fb jednak z pewnych powodów tak jest mi wygodniej .
A co dajesz na pleśniawki? W ogóle super, że robi kupę o tej samej porze codziennie, nie myślałaś o tym aby ją wysadzać nad nocnik jak taka jest regularna? Szybciej Ci się nauczy potem... Tak przynajmniej twierdzi moja Mama :D

Co do zaproszeń na fb - każdej odpisałam z osobna.

reklama
Do góry