reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Zobacz załącznik 715876

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Lenati, śliczna i dzielna Kobietka :)

Rozwarcie nadal na palec a skurczybyki co 3-4 min trwajace ok 45 sek.
Boooli

Katjana, i jak? Tulisz Maleństwo?

Hej :-)
GRATULACJE dla Wszystkich Mamuś. Wybaczcie dziś nie nadrobię ale zaraz zerknę na naszą listę.

W wielkim skrócie 15.10.2015 po wielu godzinach przyszła na świat moja córeczka o 21.54 przez CC. Skarbek ma 55 cm i ważyła 3700.
Dziś nasz pierwszy dzień w domu

Aga- Gratulacje :) Dużo zdrówka dla Ciebie i Córeczki :)

Chybra, przy takim wsparciu na pewno dasz radę :) Dzięki za info o ZZO.

Miłego dnia Dziewczyny :)

Aga gratuluję! !!
Chybra spokojnie. .. nie będzie już nigdy tak jak wcześniej, ale powoli przyzwyczaicie się do nowej rzeczywistości. A ty znajdziesz czas na to co lubisz. Ja tez się boje ze znowu na x czasu będę wyjeta z życia. Ale dzieci szybko rosną i potem się żałuje że się bardziej nie cieszyło tymi pierwszymi tygodniami i miesiącami.

Hej :-)
GRATULACJE dla Wszystkich Mamuś. Wybaczcie dziś nie nadrobię ale zaraz zerknę na naszą listę.
W wielkim skrócie 15.10.2015 po wielu godzinach przyszła na świat moja córeczka o 21.54 przez CC. Skarbek ma 55 cm i ważyła 3700.
Dziś nasz pierwszy dzień w domu
Gratulacje!!! Niestety listę uaktualnię jak będę w domu.

Cześć Mamuśki!

Wczoraj popisałam ale post coś urwało i tylko powitanie wkleiło :/ póżniej juz nie było szans na poprawe, wiec dzisiaj bede sie powtarzac

Gratulacje dla wszystkich świeżych mamusiek i witam maleństwa po drugiej stronie brzuszka! dużo zdrówka i siły dla maluszków i dla Was!

Pwodzenia, szybkiego, krotkiego i bezbolesnego rozpakowania dla wszystkich w dwupaku!

Przepadłam> pomiedzy pieluchy, cyca, dwoma przedszkolakami a dalszym urządzaniem domku. Mały jest grzeczniutki i kochaniutki. Płacze jedynie jak chce jeść lub przy przewijaniu, nawet kąpiele już ogarniamy bez płaczu. za to dużo i często je, teraz też wisi na cycu ;) Nocki mamy kiepskie, bo zasypia przy cycu, bez odbicia i pozniej sie troche meczy a ja z nim. Poza tym straszny z nigo tulak i tylko by chciał na rekach mamusi. dziewczyny jak kochały tak nadal wielce kochaja brata. buziaków, przytulasów nigdy nie jest dość, az boje sie ze go zaduszą z tej milości. Na szczescie chodza do przedszkola wiec choc troche mamy luzniej. MAż sie badzo spisuje i wyrecza mnie w czy sie da. Takze razem w miare ogarniamy wszystko. Tylko ja sie dosc kiepsko czuje od dwoch dni, bylo juz calkiem fajnie a teraz znowu bardzo mocno krwawie i cały brzuch i krocze boli. do tego zmeczenie i anemii i chodze jak zombi :/ musze sie sama ogarnac ale nie v=bardzo mam pomsł juz jak? A wy jak sobie radzicie?

Meldujemy że u Nas wszystko okey

Przepraszam że zbiorowo,ale czasu brak. GRATULUJE kolejnym szczęśliwym Mamuśką i trzymam kciuki za kolejne:tak: Jestem z Nas dumna że tak dobrze nam idzie :-)

Bartuś okey przedwczoraj miał kolkę,biedaczek się napłakał i na męczył :-( Ale to była moja wina,coś musiałam zjeść,bo wczoraj już było okey. Rośnie ładniutko waży już 4 kg,czyli przekroczył wagę urodzeniową, Przypomne że spadł do 3600 waga przy wyjściu ze szpitala :-) Karmimy tylko piersia,jutro idziemy do lekarza na pierwszą wizytę patronażową :tak: Uwielbiam mojego synka,zakochałam się w nim na AMEN :-D uwielbiam macierzyństwo,tylko szkoda że jest taka brzydka jesień :-( Pozdrawiam i przesyłam moc pozytywnej energii

hej

Aga Gratulację !!!

mało piszę bo u nas bez zmian, Alex jest bardzo grzeczny, je i spi,, czasem na chwilkę otwiera oczy poogląda uśmiechnie się i nadal śpi,
starszaki kochają go strasznie, cały czas by go przytulali i całowali, musze ich pilnowac bo chcą go nosić,
nocki u nas ok, 1 albo 2 razy je w nocy, ale nie budzi się tylko zamiauczy cyca dostanie i spi dalej,
I tak nam leci czas, dzień za dniem bardzo szybko

reklama
jeszcze raz gratuluję wszystkim mamusiom rozpakowanym :)

Aga gratuluję! !!
Chybra spokojnie. .. nie będzie już nigdy tak jak wcześniej, ale powoli przyzwyczaicie się do nowej rzeczywistości. A ty znajdziesz czas na to co lubisz. Ja tez się boje ze znowu na x czasu będę wyjeta z życia. Ale dzieci szybko rosną i potem się żałuje że się bardziej nie cieszyło tymi pierwszymi tygodniami i miesiącami.

masz 100% racji :) tak mi jakos zleciało 5 lat synka i wydaje mi sie że mało czasu mu poświęciłam a teraz nie jest się w stanie tego nadrobić.

Ja dzis jestem pierwszy raz sama, mąż poszedł do pracy po urlopie. Lodówke mi zaopatrzył i z głodu nie padnę :p

Do góry