reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Doris - calkiem serio , jakiegos mega powera mialam , jak odebralam Ami z przedzskola to zamiast na busa poszlysmy spacerem okrezna droga przez las i tak droga do domu zajela nam jakies 1,5h haha ale teraz juz leze sobie, mloda bawi sie w swoim pokoju a ja z herbatka sobie odpoczywam i juz nic nie robie dzisiaj :D

Dream kurde wez idz na spacer dluzszy , pochodz po schodach :p moze sie cos ruszy , ale bierz tego twojego chlopa w obroty i nie wypuszczaj cala noc :D

reklama
Witam!
Nie wiem w sumie co pisać. Nie mam energii. Noc spędziłam na materacu u dzieci w pokoju, bo za bardzo mi jeszcze farbą śmierdziało. Obudziłam się cała połamana. I o dziwo rano zauważyłam plamkę na bluzce. W poprzednich ciążach nie zdarzało mi się taki coś przed porodem. Byłam zaskoczona. Córa ma coś stan podgorączkowy, a syn dalej nos zapchany. Dzisiaj byli ze mną w domu. Roboty w domu masę a chęci brak.

ja dziś mam motorek w dupce od rana sprzątam do teraz, w domu już w miarę błysk, zaraz zabieram się za porządkowanie mojej szafy ubraniowej :szok:
kurcze ja plastików nie mam wysterylizowanych jeszcze ale to zrobie po wyjściu ze szpitala bo u nas i tak nei można mieć ani smoczków ani butelek :-p

Dream ja Tobie daję max 2 dni :p

Ja wam powiem że ja mojego chłopa już mam w obrotach tydzień i jakoś efektów nei ma :p

landyk super się czyt takie optymistyczne wpisy jak Twój,
fajnie że juz jesteście w domu, napisz jak Maja zareagowała na rodzeństwo

dream ja tez myslę, że 2 dni i będziesz po, tylko działąj dzisiaj

dolga Niko na pewno dobrze zareaguje na brata, zobaczysz

Dzięki Dziewczynki :-)
Naprawdę doceniam Wasze wsparcie i wiarę w koniec mojej wędrówki :-D
Poprasowałam, oglądnęliśmy powtórkę meczu z USA z rana i znowu pozmywałam. Skurcze odnotowuję co około 1h. Może coś przyspieszą. Jak się uda i mała szybko zaśnie to podziałamy wieczorem, bo ja to szybko zasypiam, jestem taka umęczona po całym dniu że zazwyczaj padam i zasypiam w połowie wypowiadanego zdania... Ale co tam, zrobię co w mojej mocy, oczy na zapałki :-D

No i wieczór nastal. Caly dzień mi dziś jakoś przez palce przeleciał. Chcialam popoludniu poskakac na piłce ale zaczęło mi się kręcić. W głowie. Polozylam się. Ciśnienie Zmierzyłam i mialam 135:95. Puls 105. Po chwili ciśnienie spadlo ale puls trzyma sie kolo 100. Jak na mnie to dużo bo jestem wtedy osłabiona jakby pijana. Udało mi się zasnąć. Jak zasnęłam ok. 17Tej to obudzilam się przed chwilą. Spocona. Zjem coś. Podam dzieciom leki i idę spowrotem spać.
Dobrej nocy

reklama
AnnieTess wariatko co znaczy MUSZĘ :-p haha ja CI powiem że moje libido ostatnio sięga zenitu! niewiem co się dzieje ;-)

katjana1 dzisiaj rano też się fatalnei czułam i zmierzyłam ciśneinie i puls miałam 120 niewiadomo skąd...ale potem spadło do 90.

Do góry