reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

O pierwszej w nocy napisałam giga posta do Was i teraz widzę, że go nie ma! Wrrrr :( Jakie to wkurzające jest!

Mam o 11:45 USG, już ostatnie raczej. Ciekawa jestem jaki ten Karol duży? No i przede wszytkim czy ta lewa nerka jest chora czy zdrowa... Trzymajcie, proszę kciuki, bo się martwię o to :(

Miłego dnia!

reklama
Annie trzymam kciuki będzie dobrze, mój ma powiększone jajeczka, ale jakoś się mocno tym nie martwie, bo lekarz mówi, że czasami tak się zdarza, a to wszystko od moich hormonów, oby miał rację

Mrowka ja już teraz to prowadząc na 8 godzin, bo muszę podjechać kawałek, a jeździmy razem z siostra i ona tak pracuje, więc dosyć długo siedzi, ale na początku siedział po 4-5 godzin, tylko chyba pierwszy tydzień chodziłam z nim na te 2 godzinki. Jeśli chodzi o katar to właśnie czasami tak bywa, że on jest i jest, mój synek miał od maja do sierpnia i prowadzalam go, ale polecam zrobić ten syrop z czosnku, bo jak tylko go dałam, tak mały o tej pory żadnego kataru, no ale przez to dorobił się zapalenia ucha

Ostatnia edycja:
Dolga - a jak ten syrop robisz? Ja zrobiłam z cebuli, ale już drugi raz mam wrażenie,że małą boli po nim brzuszek :-( Poza tym od rana chodzi uśliniona do pasa, więc zastanawiam się czy to nie kolejny odcinek niekończącej się zębowej historii....

Cześć dziewczyny!

Xmam w sumie to dobrze ze fałszywy alarm. Niech maly jeszcze chwile poczeka. Zrelaksuj się u fryzjera.

AnnieTess trzymam kciuki za wizyte

Ladyk jestes wielka! Dzielna dziewczyna!

Malinka mam nadzieję ze dotrze do Twojego ze glupio gada. Jej ja jeszcze nie ogarniam przeprowadzki i ta wizja mnie przeraza.

Chybra a kiedy te wesele? Jak dobrze się czujesz to trzeswego kierowce i śmiało jedzcie najwyzej wcześniej sie zmyjecie od razu na porodówke. Ja do rodziców tez mam ok. godz jazdy i w niedziele na pewno jade do nich na obiad tylko jeszcze nie wiem czy z mężem czy sama z dziewczynami ;-)

Buba widzę ze tempo macie. U nas chwilowo zastoj z kuchnią. Szafki dolne stoją i barek ale z panelem byl problem i czekamy powinno byc w przyszłym tygodniu. Za to dzisiaj mi weszli schody robic.

Duzo zdrowia dla wszystkich chorych i rozkładających sie!

U mnie dzien jak co dzien w zabiegany. Czuje ze fizycznie jade juz na oparach a jeszcze tyle do ogarnięcia. ..

Ależ jestem leniwa... [emoji2] Właśnie się podniosłam z łóżka i przeniosłam się do wanny. [emoji7]

Jeśli chodzi o farbowanie włosów to tez fryzjer mi rozjaśnia odrost przed nałożeniem farby i mówił że nie przenika do łożyska [emoji6] Już od dwóch tygodni się wybieram bo wyglądam jak kupa, ale przez tą przeprowadzkę nie miałam kiedy... [emoji21]

Chybra ja bym pojechała jeśli się dobrze czujesz. [emoji6] Ja do swojego miasta też nam ok. godzinki drogi teraz i jeżdżę sama autem [emoji6]

Xmamuska, aleś nas nastraszyła. Bartuś widać się jeszcze nie spieszy... [emoji6]

Malinko, zastanów sie komu bardziej zrobisz na złość odwlekaniem przeprowadzki. Bo wydaje mi się, że bardziej sobie niż jemu, bo najbardziej się męczysz Ty... [emoji20]

Odebrałam wynik gbs- ujemny. [emoji2]

dzień dobry
ja tylko się wpadłam przywitać
i rano zakupy (wróciłam chwilę temu)
zaraz zmykam pozałatwiać inne sprawy na mieście. popołudniu wywiadówka u naszego gimnazjalisty :D

AnieTess- udanej wizyty. oby lekarz powiedział że wszystko jest ok :D

miłego dnia

Mroowkaa A ja robie tak 10 ząbków czosnku, szklanka soku z cytryny i szklanka miodu. Powiem Ci ze niezle czosnkowy, oczywiście mój synek nie chce tego pić, ale na sile strzykawka mu daje. Nie zauważyłam, żeby go brzuszek bolał a on z takich delikatnych. Co do zębów to co by się nie działo zawsze mówię, że pewnie żeby idą haha a ile twoja córeczka ma zębów? Mój ma 1, 2 i 4, a teraz 3 powoli się wyłaniają

reklama
Mroowkaa A ja robie tak 10 ząbków czosnku, szklanka soku z cytryny i szklanka miodu. Powiem Ci ze niezle czosnkowy, oczywiście mój synek nie chce tego pić, ale na sile strzykawka mu daje. Nie zauważyłam, żeby go brzuszek bolał a on z takich delikatnych. Co do zębów to co by się nie działo zawsze mówię, że pewnie żeby idą haha a ile twoja córeczka ma zębów? Mój ma 1, 2 i 4, a teraz 3 powoli się wyłaniają
U nas identycznie - są 1,2,4 a tydzień temu na szczepieniu pani doktor mówiła,że trójki górne się cisną (choć to jeszcze nie etap przebijania). Niestety trwa to u nas w nieskończoność....czasami od pierwszych objawów do wyjścia zęba potrafi minąć u nas nawet 1,5 miesiąca.... A już jakiś czas temu parę symptomów zauważyłam więc czekam na te trójki. Eh...doszedł jeszcze nam stan podgorączkowy, wcale to nie muszą być zęby - może zwyczajnie mała się przeziębiła, zaraziła ode mnie lub coś w żłobku złapała - zobaczymy jak się dalej rozwinie. Jak będzie gorzej to jutro pójdę z nią do lekarza.

Do góry