reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Uff jak goraco :) no lato wkoncu :)
Ja tak jak buba i dbdg :) jeszcze dobrze znosze ta temperature :)

Pisalam rano posta którego mi wcielo :/
Akatsuki tez mam diably w domu najchwtniej bym je udusila od 7 słyszę wrzask klutnie bicie się i totalne mnie olewanie. Wiem ze juz mają siebie dosyć że im nudno ale do groma ciężkiego :/ mi juz brakuje cierpliwości

I juz zapomnialam co chcialam napisac bo dzieci wlasnie moje kochane zaczęły kolejna swoja kłótnie ://

Dolga chyba ty do choroszczy sie wybieralas ;) to chyba sie tam spotkamy

Z tym, że ja bez ciąży mam z 30 kg nadwagi i juz położna mi zwracała dziś uwagę, że sobie pozwalam za dużo :(

Ale co ja zrobię jak mam taki apetyt :(

to i tak niezle, malutko przytylas:-)

ja mam wizytę w środę, boje sie isc bo nie chce widzie miny gin jak zobaczy moje ciśnienie.... muszę ja popytać co i jak z moim porodem, czy planuje mnie wczesniej polozyc czy jednak ustalimy jakis termin ( i w którym tc), sterydy juz dostalam wiec chyba wiecej za bardzo nie ma juz pola popisu

Już po wizycie uf ,ale dzisiaj był korek i się wysiedziałam. A więc u mnie wszystko ok szyjka ma 2,5 cm i jest zamknięta :-) nie zakładamy pesara bo jestem grzeczna wody ok ,puls ok dzidzia głową w dól i nie ma pępowiny na szyjce .Skurcze na szczęście nie poczyniły szkód. No i co najważniejsze łożysko poszło do góry będę mogła rodzić sn . W czwartek mam prywatnie usg dokładne dowiem się jaka waga. Jak dzisiaj zobaczyłam tą małą główkę to normalnie bym wycałowała od stóp do głów . Od jutra robię zakupy :-) mam pozwolenie na wycieczkę do sklepu .

dziewczyny jak piszecie ile przytyłyście to łapię depresję,
ja od początku cały czas tyje , juz sie nawet nie ważę,

a u nas dzisiaj 24 stopnie, ale od jutra 30 i ma byc codziennie jeszcze cieplej

Ja się cieszę, że przed ciążą wróciłam do normalnej wagi, w ciąży póki co przytyłam 10 kg, jeszcze trochę na pewno dojdzie, ale nie martwię się tym, bo i tak chyba nie dobiję do wagi, do której przez zaniedbanie kiedyś doszłam :-p A po porodzie jak będę latać przy bobasie to szybko zrzucę , taki mam plan :-)
Ja do tej pory byłam u dziadka i ciotki, lajtowałam się na leżaczku w ogrodzie, pojutrze też chyba skoczę. Duszno jest, ale to dopiero początek więc też się nie przerażam, chcę cieszyć się ostatnim wolnym latem, jedyne czego mi szkoda to to, że rok temu gdy byłam w pełni "sprawna" pogoda była kijowa :/

reklama
Do góry