reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

My się nigdzie nie ruszamy w tą pogodę. 32 stopnie w cieniu masakra. Dobrze ze w mieszkaniu mam 23. I w przyszłym tygodniu ma tak być. A w piątek Emila wyjeżdża na kolonie o jeszcze parę drobiazgów musimy dokupić.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

reklama
Xmamuska jakie śliczne te literki :) tez bym musiała gdzieś takich po szukać bo podoba mi się to :)
Wróciłam własnie ze spaceru jak na dworze zrobiło się fajnie chłodno wkoncu :D szkoda ze w domu tak skwar ze się nie da :/

mamuska jak dobrze pamiętam, to jedna z Twoich córek powiedziała, że jak dziecko urodzi się łyse to będzie Bartek, a jak z włosami to Wojtek (albo na odwrót)? Masz dwa komplety literek? :-)

Hej, ja jak zwykle w weekend nie mam czasu pisać, tylko czytam...

Akatsuki jakbym o mojej słyszała, tylko nie mogę zrzucić winy na zęby, no i moja jeszcze z zębami i kopaniem do mnie startuje, a jak rano śpi z nami to nas z łóżka NASZEGO wygania.... Dzisiaj spała ze mną, bo z gorąca tak się rzucała, że ze swojego w nocy zleciała....

Ja z mężem pogodzona, ale co chwilę jakieś dogryzania.... Dziś siedzimy w domu chociaż też miałam nadzieje na jakiś wypad nad wodę...

Xmamuśka miałam się już nie odzywać, ale wszędzie znajdziesz informacje, że w ciąży mierzy się godzinę po posiłku i ma być do 120... Na najbliższej wizycie pogadaj z ginem... A rodzinny jakiś niekumaty za przeproszeniem...

Cześć dziewczyny!

Kasilk co do tego spania razem z dziećmi to po prostu część się nie wysypia, tzn dorośli ;)

Kamilove uważaj na siebie! !

Malinka ciężko z takim facetem :/ szczerze to ja bym nie wytrzymała bo mnie ciągle nosi i bym cos robila. Moj tez lubi nasze wyjazdy a jak coś nie chce to jafe i tak sama a on później wydzwania kiedy przyjedziemy bo mu pusto samemu ;-) ... i często kończy się na tym ze do Nas dojeżdża a później najbardziej zadowolony. Porozmawiaj z nim i jak ustalcie jakis plan działań - jeden weekend wg mojego planu a drugi wg jego.

So happy zdrowka dla chorych. Dobrze ze chociaż upaly Wam nie dokuczaja

Weekend upalny a my czesciowo dalej plany i przygotowania do remontu - pozamawialusmy kafle ywalki, wc i tysiące innych sprzętów ale popoludniu to juz u rodziców w ogrodzie przy basenie odpoczynk :-) przyjechała również moja siostra z rodziną z UK i cala zgraja dzieciaków szaleje :-) fajnie jest. Tylko dostalam jakiegoś zapalenia spojówek czy cps no oczy cale czerwole i zaropiale, ledwo widzę. Jutro koniecznie do okulisty musze isc.

Julusia moze jakaś wirusowe zapalenie spojówek masz,

ale się wsciekłam, przed ciążą robiłam zęby, ale mam słabe , miałam nadzieję, ze
nie będe miała nowych ubytków przynajmniej przez rok, a właśnie przed chwilą pękł
mi ząb i boli mnie ,jutro będe jeżdzic i pyta c czy ktoś mnie przyjmie,w co watpię

Dream, Ciężko określić na ile to wina pogody, a na ile mojego nie oszczędzania się. W każdym razie w te upały czuje się okropnie i brzuch też mi dokucza. A przez morskie kąpiele nabawilam się tylko infekcji i zalewa mnie śluz i normalnie mam ochotę wyskoczyć z okna :/
No ja nie wchodzę w to lato do wody... niestety. Normalnie pewnie bym weszła, ale przez ten pessar i tabletki dowcipne to ja dziękuję. Raczej wolę nie.
Ja też nie za dobrze znoszę ten upał, w dzień jeszcze jakoś tak rozpędem jadę, ale wieczorami jest nieciekawie, niedobrze mi. Ale to jeszcze nic - mój M. oczywiście umiera. I co lepsze uważa, że on gorzej to znosi niż ja i mi wentylator zabiera. Dobre co? Jakie to samoluby z ludzi wychodzą to głowa mała, ja w ciąży i nie narzekam to znaczy, że jest ok. A on biedny, bo się poci i się musi schładzać... A w nocy mi gorąco mega, ale okna nie mogę otworzyć bo on nie może spać jak słyszy hałasy za oknem. Szok.... dzisiaj w nocy na pewno otworzę okna. Bo to przechodzi ludzkie pojęcie.
Tak poza tym, to fajnie spędziłam weekend - głównie z córcią i jej koleżankami u babci na działce - one w basenie, ja w cieniu na ławeczce ;) Napoje z lodem, arbuzy, groszek, pogaduchy - no i jest fajnie :)

Dream,
No to ja Ci współczuję ;(
Kurczę ja sobie nie wyobrazam żeby mój takie mi cyrki wytwarzal. No kurczę. Jemu jest ciezko, a ty co? Z brzuchem na pewno czujesz się jak młody Bóg - sorki ale on jakiś mało myślący :mad:

Co do wchodzenia do wody to ja mało myślący jestem. Niby przed kąpielą zapodalam tampon z clotlimazolum- tak ni kiedyś gin polecił wrazie gdyby mi się basenu czy jeziora zachciało. Ale od początku ciąży biorę lutke dowcipna i flora bakteryjne jest już i tak naruszona to tym tamponem i woda tylko sobie doprawiłam :-|

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry