reklama
Martyna_Ch
Fanka BB :)
A u nas karmienie o 6 rano 120ml o 11 210ml o 16 180ml i o 20 280ml. Nie raz się jeszcze zdąży zjeść między 6 rano a 11 90ml. Przed wczoraj dałam pierwszy raz marchewkę, najpierw dałam trochę popisać, wczoraj dałam na czubek łyżeczki a dzisiaj dałam pół łyżeczki. I wczoraj podałam pierwszy raz kaszke mleczko ryżowa bananowa. Chyba smakuje
renisus
Domka haha, Ty wariatko co to za skojarzenia?
Sunovia watpie aby podpasowal, sa wykonane grubej gumy i jakies takie sztywne. Ja juz luzuje z tymi smoczkami. Jakos damy rade bez, najlepsze ze w szpitalu umiala ssac smoczka. Ale chyba zle sie kojarzy i dlatego niechce.
Upieklam dzisiaj brownie, jak moj L szybko nie wroci to zjem je sama
Sunovia watpie aby podpasowal, sa wykonane grubej gumy i jakies takie sztywne. Ja juz luzuje z tymi smoczkami. Jakos damy rade bez, najlepsze ze w szpitalu umiala ssac smoczka. Ale chyba zle sie kojarzy i dlatego niechce.
Upieklam dzisiaj brownie, jak moj L szybko nie wroci to zjem je sama
Mizzah
A u mnie na mleku pisze 180 !!! Także kochana co producent to inna miarka. A ile razy dziennie karmisz? Poza tym ty sama widzisz czy maluszek jest głodny. Moja ewidentnie była...mleko sie kończyło to był pisk jakby prosiaka zarzynali. Zwiększyłam i problem ustąpił Jak chcesz się przekonać to podaj 150 ml i zobacz czy wypije tak najprościej się przekonasz.
Edit: ale od 30 ml ma go brzuszek rozbolec???? Rozbolalby go jakbys ze 120 wskoczyła na 210.
Martyna - kaszkę, marchewkę? ???? Ile ma Twój szkrab?? Na telefonie nie widzę suwaczkow o ile takowy posiadasz. No i 280 ml szacun to my wsiadamy hihi
Edit: ale od 30 ml ma go brzuszek rozbolec???? Rozbolalby go jakbys ze 120 wskoczyła na 210.
Martyna - kaszkę, marchewkę? ???? Ile ma Twój szkrab?? Na telefonie nie widzę suwaczkow o ile takowy posiadasz. No i 280 ml szacun to my wsiadamy hihi
Ostatnia edycja:
Martyna no to niezlego glodomorka masz.
Może też dam małemu więcej chociażby na noc bo potem się budzi co 3 godz a może tak to będzie spadł
Na dzień wychodzi mi 7 kamień.
Boje się tylko żeby go brzuszek nie bolał jak mu więcej dam
Może też dam małemu więcej chociażby na noc bo potem się budzi co 3 godz a może tak to będzie spadł
Na dzień wychodzi mi 7 kamień.
Boje się tylko żeby go brzuszek nie bolał jak mu więcej dam
Ostatnia edycja:
Martyna_Ch
Przepraszam dziewczyny 210ml chcialam napisac ale to 210 zjada w przeciagu godziny, nie raz dłużej się schodzi, ciągnie i ciągnie...
Mizzah- no właśnie wczoraj po tym jak dałam mu ta kaszke ( niby nie dużo dałam zjeść, bo 10ml) to pomyślałam, że chyba nie powinnam dwóch rzeczy na raz podawać, zadzwoniłam do znajomego pediatry i powiedział żeby narazie zrezygnować z jednej rzeczy no i dziś już nie podałam kaszki, dałam sama marchewkę. Mały 20 stycznia skończy 4 miesiące. Bałam się Dac tej marchewki Ale narazie wszystko ok.
Mizzah- no właśnie wczoraj po tym jak dałam mu ta kaszke ( niby nie dużo dałam zjeść, bo 10ml) to pomyślałam, że chyba nie powinnam dwóch rzeczy na raz podawać, zadzwoniłam do znajomego pediatry i powiedział żeby narazie zrezygnować z jednej rzeczy no i dziś już nie podałam kaszki, dałam sama marchewkę. Mały 20 stycznia skończy 4 miesiące. Bałam się Dac tej marchewki Ale narazie wszystko ok.
reklama
Moja mm jest sporadycznie dokarmiana ale dostaje max 120ml,czesciej daje 60 ml ze wzgledu na ulewanie.
Martyna szybko zaczełas rozszerzac diete.
Ja poczekam do 6ms,a jak to teraz z glutenem?Chyba trzeba podac odrobine wczesniej tak?
Martyna szybko zaczełas rozszerzac diete.
Ja poczekam do 6ms,a jak to teraz z glutenem?Chyba trzeba podac odrobine wczesniej tak?
Podziel się: