katinka84
Fanka BB :)
Katinka musze wypróbować inne opcje odbijania bo Pola czasem się wnerwia na tym ramieniu. Np podczas karmienia usypia i biore ja do odbicia na ramie i bach wybudza się :/ Mam nadzieję ze uda Ci się uratować zalane sprzęty. Przykro mi :/
Jak mój skarbek uśnie przy cycu albo butli to podnoszą go tylko delikatnie na kolanach ile się da do pionu i czekam czy se beknie, jak nie beknie to leciutko poklepuje albo masuję w górę po plecach. Jak tak nie beknie to nie cuduję więcej i odkładam do łóżeczka.
Co do strat, to pilot działa, telefon też odratowałam bo na szczęście miał gumową osłonkę i szybko go osuszyłam. Laptop ucierpiał najbardziej i o to jestem najbardziej zła bo tam miałam wszystkie zdjęcia itp. wczoraj zgralam wszystko z tableta, telefonu i pokasowałam, jak na złość, aż się popłakałam.
Do mam karmiących mm:-)
Czy dajecie dodatkowo wit.D i K jeszcze?
Ja daję bo nie wiedziałam żeby nie bo nawet pani pediatra nic mi nie mówiła, ale ja karmię zazwyczaj piersią. Chyba że brakuje to dokarmiam zazwyczaj 30ml ale i 60ml czasami idzie w ruch, albo jak mam mało to odpuszczam i karmię butelką 120ml. No to dzisiaj: północ 60ml + 6 nic + 9 nic + 12 60ml + 15 120ml + 18 nic ale po kąpieli wypił z butli 60ml = 280ml i jeszcze dojdzie karmienie z 21. Na opakowaniu jest że w 100ml jest 1,1ug witaminy D i 5,9ug witaminy K więc daje to 3,3 i 17,7 to powinnam dawać D+K. Czasem są dni że więcej butli leci. Jak myślicie, bo nie chce mu krzywdy zrobić?
SUNOVIA coś chciałam ciebie zapytać ale tak się rozpisałam że mi wyleciało. Wracam doczytać i może przypomniał mi się. Jak ty myślisz o tych witaminach u mnie?