reklama
Sunovia, jeśli śpi, to ok -wg tej książki są trzy drzemki: rano i popołudniu po 45-60min. i w południe 2-2,5h. No i do tego sen przez 12h przerywany jednym karmieniem właśnie o 23. No i jako pierwsza, jak dziecko już nie potrzebuje tyle snu, to wypada ta popołudniowa.
Czarna Też mi się dupska nie chce ruszać.
Co do ćwiczeń to udalo mi się dwa razy i trzy dni a6w. Chciałabym orbitreka sobie kupić i zrobić mini siłownię w piwnicy ale to narazie planh. Też wszyscy mówią że super wygladam ale ja chcę czegoś wiecej żebym się sobie podobała:-) Taaak nowy rok to przełom hehe. Od jutra chcę rozpędzić metabolizm. Jeszcze 4,5kg do wagi sprzed ciąży:-)
My już po kapanku i młoda padła:-) Śpi na mnie i zaraz ją odkladam i też powoli się kładę:-)
Spokojnej nocy wszystkim mamuskom:-)
Co do ćwiczeń to udalo mi się dwa razy i trzy dni a6w. Chciałabym orbitreka sobie kupić i zrobić mini siłownię w piwnicy ale to narazie planh. Też wszyscy mówią że super wygladam ale ja chcę czegoś wiecej żebym się sobie podobała:-) Taaak nowy rok to przełom hehe. Od jutra chcę rozpędzić metabolizm. Jeszcze 4,5kg do wagi sprzed ciąży:-)
My już po kapanku i młoda padła:-) Śpi na mnie i zaraz ją odkladam i też powoli się kładę:-)
Spokojnej nocy wszystkim mamuskom:-)
Domka no ostatnio właśnie więcej dawałam prawą bo zawsze była pełniejsza, tylko kiedy tak się stało że zaczęła więcej produkować i jak do tego doszło hmmmm (?) No ale idąc właśnie tym torem od wczoraj zaczęłam dawać więcej lewej i efekt jest taki że lewa wyciumkana do zera (flaczek po prostu) a prawa jeszcze większa i bardziej przepełniona Naprawdę nie wiem jak to naprawić, podobno potem po karmieniu może tak zostać że jedna będzie większa a druga mniejsza
Teraz właśnie ściągałam pokarm i w 15 min z prawej mam 180 ml
asz chwal się tu jaką matę zamówiłaś bo ja ciągle szukam. No chyba że już pisałaś a ja przegapiłam.
Teraz właśnie ściągałam pokarm i w 15 min z prawej mam 180 ml
asz chwal się tu jaką matę zamówiłaś bo ja ciągle szukam. No chyba że już pisałaś a ja przegapiłam.
sunovia
Fanka BB :)
Czarna, ja starszą córkę tak karmilam więcej jedna piersią, bo mi tak wygodniej było i sutek mam w niej lepszy do chwytania i niestety jest teraz różnica w wielkości piersi. Nieznaczna, ale ja ją widzę.
Nie wiem czy dobrze myślę, ale wydaje mi się, ze powinnaś częściej karmić teraz lewą, a prawą tylko do poczucia ulgi. Tylko żeby też nie przestymulowac w drugą stronę.
Nie wiem czy dobrze myślę, ale wydaje mi się, ze powinnaś częściej karmić teraz lewą, a prawą tylko do poczucia ulgi. Tylko żeby też nie przestymulowac w drugą stronę.
reklama
Ponieważ małymi krokami ale to bardzo małymi mój mózg zaczyna wracać do stanu z przed ciazy to napisze to co wkoncu sobie przypomniałam:
Pscółka- miałam Ci to pisać juz tyle razy... Otóż pieluchomajtki teny zrobiły na porodowce taka furorę ze ginekolog babka na dyżurze kazała mi je ściągać i wzięła takie ciężkie od wód i oglądała dokładnie i nadziwić sie nie moga jaki wypasiony bajer z nimi ja sie pytam skąd ona sie wzięła ze nie słyszała o takich gaciach??? Rozumiem żeby dentysta nie wiedział ale ginka???
Czarna ja mam matę z Tiny Love- dostałam od dziadków na Mikołaja wyglada na wypasiona - jutro ci prześle nazwę bo juz leze i dupska mi sie nie chce zwlec...
Renisus- tez zapomniałam napisać ze mega fota z basenu słodziaki jestescie
Pscółka- miałam Ci to pisać juz tyle razy... Otóż pieluchomajtki teny zrobiły na porodowce taka furorę ze ginekolog babka na dyżurze kazała mi je ściągać i wzięła takie ciężkie od wód i oglądała dokładnie i nadziwić sie nie moga jaki wypasiony bajer z nimi ja sie pytam skąd ona sie wzięła ze nie słyszała o takich gaciach??? Rozumiem żeby dentysta nie wiedział ale ginka???
Czarna ja mam matę z Tiny Love- dostałam od dziadków na Mikołaja wyglada na wypasiona - jutro ci prześle nazwę bo juz leze i dupska mi sie nie chce zwlec...
Renisus- tez zapomniałam napisać ze mega fota z basenu słodziaki jestescie
Podziel się: